srijeda, 12. ožujka 2014.

"SVI SU KRIVI !"

 SANADERU DEVET GODINA ZATVORA Osuđenima se oduzima 55 milijuna kuna
  • Cropix
  • Slijeva nadesno - Mladen Barišić, Ratko Maček, Ivo Sanader, Nevenka Jurak, Branka Pavošević
(1/2)
Objavljeno: 11.03.2014
HDZ i bivši šef te stranke Ivo Sanader proglašeni su krivima za izvlačenje novca iz državnih institucija i tvrtki preko marketinške agencije Fimi Media, po kojoj je nazvana najveća korupcijska afera u hrvatskoj politici. Mladen Barišić je ukupno osuđen na 3 godine, Ratko Maček na jednu godinu uvjetno uz rok kušnje od 4 godine, Branka Pavošević na jednu godinu i šest mjeseci, a Nevenka Jurak na dvije godine zatvora. Sanader će uz zatvorsku kaznu morati vratiti i ukupno 15,27 milijuna kuna. prvi put u povijesti krivom je proglašena i jedna politička stranka - HDZ ukupno ostaje bez čak 30 milijuna kuna
NOVO 17:15 Sud je odlučio oduzeti Sanaderu “samo” iznos od 15,2 milijuna kuna koliko je, prema presudi, završilo u njegovu džepu, a ne ukupni nesrazmjer u legalno zarađenoj imovini te imovini koju njegova obitelj posjeduje, dakle, 23,7 milijuna kuna.
           ************************************************************
A NAJVISE SU KRIVI ONI KOJI SU OSUDJENOME OSTAVILI DZEPARAC OD 8,5 MILIJUNA KUNA, KAO KVASAC ZA NJEGOVU NOVU POGACU, KOJU CE, KAO PROSIJEDI MUDRONJA, ZNATI JOS BOLJE ISPECI,  KAD JEDNOM IZADJE U ZADIMLJENU ZGAREZ  ONE PRVE MU  SAGORJELE. 

Nema komentara:

Objavi komentar