subota, 31. kolovoza 2013.

OSUDE ILI SAZALJENJA


( Rokade krscanskih  zupnika )

Sve se cesce zbivaju premjestaji zupnika iz  jedne vjerske zupe u drugu, cime se doslovno pretvaraju u objektivne figure na vatikanskoj sahovnici.
Ti nesretni jadnici, koji od svoje rane mladosti ne bivaju narodjeni pod „sretnom zvijezdom“ za jedan „normalan“ razvoj , dali kao djeca siromasnih roditelja ili pak zbog vlastitog mentalnog ogranicenja, jedino sto im preostaje jest sjemenisna besplatna edukacija..
Ta ih indoktrinacija dodatno uvrscuje u  „manje vrijedna“ bica i time sto im se tu utjeruje onaj smrtni grijeh kojeg moraju sobom nositi ,ne samo zato sto nisu  „ni luk jeli niti ga mirisali“, postaje tako njihova ukleta sudbina do te mjere  da ju ne samo ne zasluzuju,  vec im postaje sveta duznost da je svestrano promoviraju kao osnovni postulat krscanskog svetogrdja, i u obliku jednog od izrazitijih mentalnih i fizickih nasilja nad vlastitim zrtvama.
Taj priorni grijesnik po svom narodjenju , dodatno poprima svoju profesionalnu grijesnost do mjere da vise ne stice povjerenje ni od vlastih  vatikanskih nadcinitelja , pa biva sve cesce premjestan iz jedne u drugu zupu, kako bi ,valjda, sto manje upadao o iskusenja da se susvise pribliza  podizanju haljina tudjih supruga ili da upada u animalnu pedofiliju.

A kad ih se zbog toga osudjuje, nitko da se tu barem upita : sto se drugo moze ocekivati od tako nesretnog narodjenceta kao dvostruke:drustvene i vjerske indoktrinacije.

Nema komentara:

Objavi komentar