nedjelja, 8. prosinca 2013.

SVETA ALIJANSA

KONZERVATIVNA IKONA

RUSKA ŽELJKA MARKIĆ ZOVE SE VITALIJ MILONOV Poziva u Rusiju sve koji su izloženi 'teroru spolnog odgoja'

  • Screenshot:Youtube
Objavljeno: prije 10 h i 10 min

in
- Stanovnicima, poglavito Zapadnih zemalja, kojima se onemogučava da u svojim zemljama žive po svojim tradiocionalnim duhovnim i kulturnim te povijesni vrijednostima, koje prisljavaju da budu tolerantni prema porocima, perverziji i grijehu, treba olakšati naseljavanje u Rusiji te dobijanje ruskog državljanstva, predložio je "ruska Željka Markić", kontroverzna ikona konzervativne ili kako on kaže iskonske Rusije (koja je ugrožena liberalizmom, gay zajednicom te seksulanim slobodamai odgojem) Vitalij Milonov, zastupnik vladajuće Ujedinjene Rusije i član Zakonodavnog vjeća poglavarstva druge ruske prijestolnice Sankt Peterburga.
Napomenuo je kako kršćanskim, ali i islamskim vjernicima i tradicionalistima ne daju pravo na izbor u odgoju vlastite djece u onim zemljama koje su izložene teroru " spolnog odgoja u školama" gdje ih se uči " po izlizanim erotskim i pornografskim obrascima" te tjeraju da " slušaju narkomana s 20-godišnjim stažem, smješkaju ostarjelom pedofilu i uče da je incest - normalna stvar".
Doduše Milonov ne ulazi u dublje u analizu što bi trebali biti te povijesne tradicionalne obiteljske i duhovne vrijednosti , jer je recimo prema prijašnoj tradiciji - brak su dogovarali roditelji, žene nisu imale pravo glasa, bile su neravnopravne s muškarcima, nisu imale pravo na školovanje...
Taj 39-godišnji političar, otac troje djece, koji je, nakon raspada SSSR-a ,( kao nekršten u vrijeme komunizma) prvo se bacio u naručje Evangeličke crkve, da bi se vrlo brzo potom predomislio te krstio u pravoslavnoj crkvi ( na zasjedanja i javne nastupe često dolazi u majici " Pravoslavlje ili smrt") proslavio se s mnogim prvenstveno antigay zakonima - ruska Duma izglasala je njegov zakon o zabrani propagande "netradicionalnih seksualnih odnosa" (što je eufemizam za homoseksualne odnose) među maloljetnicima i na javnom mjestu, pa je Milonov svojedobno pozivajući se na članak tog zakona tužio pop-zvijezde Lady Gagu iMadonnu te njemačku rock skupinu Rammstein, jer su po njemu na svojim koncertima u Rusiji "širili gay promidžbu" .
No, peterburški Sud odbacivao je te tužbe kao neosnovane. Do sada je po tom Zakonu osuđena tek jedna osoba, poznati LGBT aktivist Nikolaj Aleksejev i to zato jer je na javnom mjestu nosio plakat s citatom iz predstave poznate ruske glumice i komičarke Faine Ranjevskaje - "Homoseksualizam nije perverzija. Perverzija su balet na ledu i hokej na travi". Zbog toga je morao platiti kaznu od 120 eura! Kada se Milonov pojavio bio je bizarna pojava, čudak kojeg su ismijavali (Udruga Heteroseksualci za ravnopravnost LGBT dodjelila mu je svoju nagradu "Zlatni klistir") ,ali onda su ga podržale mnoge "čudoredne radikalne domoljubne i vjerske udruge", te neizravno i Ruska pravoslavna crkva, koja liberalizam smatra najvećom opasnošću za duhovno stanje nacije.
Milonov je iznio i ideju o osnivanju etičke i moralne policije koja bi brodila i strepila nad ruskim gradovima, tražio zabranu pobačaja, a nije iznenadio nikoga kada je predložio da se beskućnici i skitnice presele na selo u zapuštene kolhoze.Trenutno vodi borbu , kako kaže s vjetrenječama, za novi zakonski projekt - da se embrijima priznaju građanska prava. Protivi se "umjetnoj oplodnji" a istupa i za to da se u ruskim školama prestane s učenjem Darwinove teorije evolucije jer "nitko nije potvrdio njenu vjerodostojnost ". Od ministarstva kulture traži da se knjige, filmovi, predstave te baleti i opere "provjere" ima li u njima štetnih poruka za narod, a ministarstvu obrazovanja da se svi učitelji, nastavanici i profesori provjere "na pedofiliju".
Kako su pisali neki ruski mediji, Milonov je predložio da žene koje ne rode do 23 godine - odu u Armiju, ali je to nazvao " podlim podmetanjem" od strane Alekseja Navljnog, nove ruske demokratske političke zvijezde kojeg smatraju jedinim ozbiljnim suparnikom Vladimira Putina. Osim tih zakona koji šite "Rusiju od dekadencije" Milonov frca od najrazlčičitijih ekscentričnih prijedloga, poput onoga da se kao čudoredni kontrapunkt degradiranoj pjesmi Eurovizije organizira Rusovizija te da se zbog neetičnosti i sablazni ukine MTV.
                    ******************************************************
SLAVENI  JOS  JEDNOM NA CELU SVOG  SREDNJEVJEKOVNOG  FEUDA  SVETE ALIJANSE.
ALEKSANDAR I  ZOVE SE VITALIJ MILONOV-„ ISTOCNO PRAVOSLAVJE  ILI SMRT“
METTERNICH SE ZOVE  ZELJKA  MARKIC, KOJA PREDSTAVLJA  VATIKANSKO SLAVENSTVO- „BRACNA PROSTITUCIJA ILI  SMRTNA APSTINENCIJA“.

RIJECIMA M. KANGRGE : "BIT CE NESTO OD NAS!"


Nema komentara:

Objavi komentar