utorak, 30. rujna 2014.

DEKOMPONIRANO DRUŠTVO

JUTARNJI ISTRAŽUJE

SKRIVANA ISTINA Hrvatska nema propise za uvoz, mogu nam podvaliti meso staro 5 godina

  • Cropix
Objavljeno: prije 2 h i 41 min
Još uvijek nema niti jedne pravne zapreke za uvoz mesa starog pet godina, iako EU kaže da ne bi trebalo jesti meso starije od 6 mjeseci
Znanstvenici kažu da smrznuto meso ima rok trajanja 12 mjeseci, Europska unija kaže da je taj rok samo šest mjeseci, a samo Hrvatska ne kaže ništa, zbog čega ne postoji nijedan jedini pravni razlog da domaći trgovci ne uvezu meso staro, primjerice, pet godina. Tako bi se najkraće mogla opisati situacija na koju domaći farmeri godinama upozoravaju, u kojoj nema apsolutno nikakve prepreke da meso koje ne smije na tržište europskih zemalja dođe šleperima u naše trgovine i na stolove hrvatskih građana. Unatoč tomu što je Hrvatska već dulje od godinu dana u EU, propisi nisu promijenjeni. Rok trajanja u Hrvatskoj određuje proizvođač koji za napisano na ambalaži odgovara kazneno i materijalno.

                         ********************************************
Hrvatski tajkuni, Milanović i Bogzanić, Hrvatski Sindikati i potkupljeni glasaći, jedu isključivo svježu domaću derotinu.

Dekomponirano meso, koje baca EU šalje se „stoci sitnog zuba Hrvatske“- tom društvenom balastu nepotrebnog  viška radne snage- Bogu i Sotoni na teretu.  

www.severinomajkus.com

Nema komentara:

Objavi komentar