subota, 6. rujna 2014.

SLASTI VLADAVINE

PODACI DEUTSCHE BANKA

NOVA ANALIZA STRANIH INVESTITORA Hrvatska i Ukrajina najbliže su bankrotu u Europi

  • Zoran Milanović i Boris Lalovac
    Davor Pongracic / CROPIX
Objavljeno: prije 13 h i 14 min
 
 
 
Prema izračunu Deutsche Banka, sve zemlje u našem okruženju imaju manju vjerojatnost da će otići u stečaj
Gledano očima investitora, Hrvatska je među usporedivim zemljama regije u najvećem riziku od bankrota države, podatak je koji se može iščitati iz online kalkulatora Deutsche Banka iz Njemačke koji prikazuje mogućnosti bankrota država.
                     *********************************************************
Kad čete jednom prestati da izlažete vlastitu ispraznost pred očima ove jadne zemlje, koja je do temelja operušena u zadnjih 25 godina.
Da jednom već siđete sa „demokratske“ vladavine, kojom ste prethodno sebi podesili  zakonodavnom floskulom što vam omogućuje da zasjednete na vladarski tron sa svega nekih 25% glasovnice, sastavljene u glavnome od plaćeničkih horda koje koristite u obliku godišnje rente  hercegovačke i bijelo svjetske dijaspore, lažnih invalida „domovinskog“ rata , od 350 lažnih glasača sa iste kućne adrese, bez osobnih iskaznica i vlastitog mjesta boravka . Od  unajmljene vatikanske pastve  sa godišnjom rentom od 350 milijuna kuna. Od više stotina općinskih birokratskih legla  i dvadesetak županjiskih gnijezda u kojima se rađa   monstruozni korupcijski kriminal.  

25o hiljada nedodirljive birokratske kaste , čija je glavna zanimacija koncentriranje  na kreiranju nekih 300 dodatnih beneficija za svoje raznolike neradne mučnine. 
Samo se računi za sve te vaše tričarije 
 ispostavljaju cjelokupnoj naciji, sa ovršnim napomenama   

Nema komentara:

Objavi komentar