subota, 10. listopada 2015.

„DOSTOJANSTVO JE ZABORAVLJEM POJAM U POLITIČKOM ŽIVOTU“ R.Bajruši



                
                   Socijalizmom se danas bave mnoge kurve intelektualnog snoba.

„….povjesničari umjetnost i književnosti, etnolozi, antropolozi, jezikoslovci, kulturolozi u najširem smislu. To je svakako fronta mislilaca ( !) koja tu temu i dalje smatra vrijednom i dostojnom pažnje, a zašto ne i danas-sutra primjenjivoj u svakodnevnici, kaže Matošević“

Samo se, dabome, ne bave njegovim rađanjem i padovima.
Ne bave se njegovim ključnim temama znanstvenog Marxa-Engelsa, koje bi sve do danas bio nedorečen, da se iza njih nije pojavio De Leon, koji ih zaokružuje svojom teorijom Socijalističkog Industrijskog Uniona.
Intelektualnim šarlatanima bilo je uvijek bitno da se zaobiđe, i zaobilaze povjesne istine  već drugo stoljeće, samo kako bi vlastitim brbljarijama zbunjivali neupućene mase :  reformiraj da spasiš postojeće stanje.
Niste vi bacali dijete sa prljavom vodom, već sa čistom, koju vam je ostavilo u izobilju,  19.stoljeće.
Niste nikada bili u stanju objasniti sebi niti masama pojavu Prvog svjetskog rata i vaše zločinačke Socijaldemokracije Druge i Treće Internacijonale. Druge, koja staje na čelo Junkerskog osvajačkog rata, gušeći pripreme Spartakovaca za Njemačku socijalističku revoluciju 1918 godine, te Treće Lenjinove Komunističke partije, koja revidira do temelja  Marx-Engelsovu socijalističku revoluciju međunarodnog proletarijata, pretvarajući je u prčvarnicu svake pojedinačne feudalne nacije u kojima još ni traga radničkoj klasi, čime se stvaraju temelji naci-fašizma Hitlera,Mussolinia i Staljina - triju najvećih boja čovječanstva.
Krijete kao zmija noge velike pripreme druge socijalističke revolucije 1933.godine u njemačkoj, koju sprječava vaš tadašnji baćuška Staljin, sve kako bi 1938. došlo do potpisivanja onog najbesramnijeg sporazuma o ne napadanju između  Ribentroppa i Molotova.
Što više, imate dovoljno kukavične hrabrostiti da i do dan danas nastavljate svojom prljavom vodom da bacate i sva revolucionarna začeća u njihovom samom embriju.


www.severinomajkus.com

Nema komentara:

Objavi komentar