subota, 24. listopada 2015.

ODBROJAVANJE U NATRAG

MERKEL U SUBOTU POČINJE PROTJERIVATI EKONOMSKE MIGRANTE Više od 200.000 osoba slat će natrag otkuda su i došle, počinje s Balkancima

  • OZAN KOSE/AFP
Autor:  Hina
Objavljeno: 23.10.2015
Njemačka će novi, postroženi zakon o azilu, koji predviđa i lakša protjerivanje osoba kojima je odbijen zahtjev za političkim azilom, početi primjenjivati već ove subote iako je bilo predviđeno da zakon stupi na snagu 1. studenoga, objavljeno je u petak u Berlinu.
      ***********************************************************************************
Komentar ovog bloga
Kapital je svojom uobraženom drskošću sveo Čovjeka u pravac da ga posve svodi u vlastitog patuljka, kojim će dirigirati sve dotle dok nezavisno uspijeva crpiti vlastitu energiju iz buduće, još neostvarene vrijednosno kreditne magle.
Točka ne povratka stiže, odnosno kad se patuljci razmnože do te mjere, u kojoj Kapital više neće imati razloga održavati njihovu daljnju vegetativnost-prepuštajući da se međusobno izjedaju do posljednjeg kanibala.
Dok će sam Kapital, shvaćanjem da se više ne može kreditirati iz buduće neostvarljivih izvora, i sam potonuti u vlastiti ambis.
Jedna biološka vrsta manje, koja nije položila ispit svoga daljnjeg opstanka, bit će, nadati se izazovni  podstrek rađanju jedne nove vrste – sa naslijeđeno zdravo razumskimosobinama –kako se iznova probiti do civilizacijsko surađujućeg bića.

www.severinomajkus.com

Nema komentara:

Objavi komentar