utorak, 2. prosinca 2014.

DVANAEST CRNIH KVARTALA

12 CRNIH KVARTALA

LALOVAC 'Ako će to nešto promijeniti, mogu i otići iz Vlade. Neugodno mi je pred strancima zbog BDP-a'

  • Goran Mehkek / CROPIX
Objavljeno: prije 9 h i 56 min
Ministar je rekao da je spreman napustiti Banske dvore ako dođe do rebalansa predloženog proračuna
Ministar financija Boris Lalovac u ponedjeljak je gostovao kod Dubravka Merlićana N1 televiziji te je između ostalog govorio o donošenju novog proračuna, ali i općenito o ekonomskoj situaciji u državi.
Posebno se osvrnuo na izmjenu poreza na dohodak te izračune prema kojima prosječna hrvatska plaća u Hrvatskoj iznosi oko 5.550 kuna. Rekao je da najveći dio građana, njih 65 posto ima plaću do pet tisuća kuna neto, a svega 4,8 posto njih mjesečno prima preko deset tisuća kuna. "Aritmetička sredina ne pokazuje stvarno stanje. Primjerice, najviša isplaćena plaća u Hrvatskoj je čak 377 tisuća kuna bruto i isplaćena je u svibnju ove godine. Na ljestvici najvećih plaća, samo 20 osoba zajedno prima čak 5,5 milijuna kuna zajedno".







        *********************************************************************************************
Gospodine Lalovac,
Ne čete morati otići iz Vlade zbog rebalansa proračuna, već čete biti protjerani zajedno sa čitavom vladom zbog raznašanja stotina milijuna kuna po tuđim državama Vatikana i Bosne, zbog stotina milijuna za nove haubice, za redovita i sve češća obnavljana vašeg luksuznog voznog parka. Nakon što je raspaćan ogroman kapital pohranjen u stranim bankama za  „obranu domovine“ podjeljen među vašim Podobnima.
Svi čete biti protjerani iz sanjane Metropole dvoslojnog asfalta, zlatnih WC-a, kičavih fontana, uličnih kontejnera, oko kojih se množi odbačena ljudska radna snaga, štakori i uši…... tu da im se pridružite.  

www.severinomajkus.com 

Nema komentara:

Objavi komentar