ponedjeljak, 19. ožujka 2018.

O TABLOIDIMA KOJI ZUJE OKO NAŠIH GLAVA

/IZ DANAŠNJIH RAZGOVORA/

DETALJI MISTERIOZNE SMRTI SKROMNOG GOSPODINA U SREDIŠTU ZAGREBA, POLICIJA SUMNJA DA JE RIJEČ O UBOJSTVU Prije 15 godina bivša žena ga je izbola nožem






Zagreb, 190318.
Ulica Gjure Dezelica 62.
Danas popodne oko 16 sati u stanu je pronadjeno mrtvo tijelo muskarca. Sumnja se na nasilnu smrt a policijski ocevid je u tijeku.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Goršić / CROPIX







Beživotno tijelo skromnog i dragog vremešnog zagrebačkog umirovljenika I.B. pronađeno je u ponedjeljak oko 16 sati u njegovom podrumskom stanu u zagrebačkom Prilazu Gjure Deželića. Okolnosti pod kojima je umro policija intenzivno nastoji otkriti, a prema prvim informacijama s mjesta događaja riječ je o sumnjivoj smrti.
Tko je odgovoran za ubojstvo, pokazat će istraga, a kako doznajemo od susjeda iz zgrade, nikakvu buku iz stana nitko nije čuo. Pokojni muškarac, govore nam, prije 15-ak godina se rastao od supruge nakon što ga je ubola nožem.
- Bio je tad sav krvav, policija je intervenirala, a brak mu se raspao. Prije par tjedana rekao mi je da mu se u stan doselila kćer s mužem i malim djetetom. Da prezime zimu jer je bilo jako hladno. Požalio se, međutim, da stalno leže i spavaju i da ništa ne rade te da im on nosi hranu. Do tog useljenja govorio nam je da mu je kći udana za nekog bogatog dečka, a sad je isplivalo na površinu da je kći sa zetom i djetetom živjela u nekoj baraci bez struje. U petak sam susjeda vidjela kako odlazi u Dom u Klaićevoj po svakodnevni ručak i nosi ga doma. Kako je umro, ne znam. Nitko ništa čuo nije. Zaprepaštena sam ako je doista žrtva kaznenog djela. On je inače šepao - ispričala je za Jutarnji list jedna od susjeda u zgradi.
Druga, pak, susjeda
đeda napominje da, koliko je njoj poznato, obitelj I.B. pod tretmanom Centra za socijalnu skrb odnosno da su djelatnici došli prekontrolirati uvjete u kojima žive čim mu se preselilo unuče.
- Je li zadovoljio uvjete u 40-ak kvadrata vlažnog stana? Ne znam. Znam samo da je to bilo važno radi djeteta. Iskreno? Ni kćer ni zeta, a ni dijete nisam uopće vidjela - zaključuje druga stana
***************************************************Međuvremeno plešemo svoj običajeni Ples mrtvaca vlastite "duhovosti" kovitlajući se sve niže u vlastiti civilicijzaiski ponor....jer to je slučaj samo sa drugima

Nema komentara:

Objavi komentar