ponedjeljak, 27. listopada 2014.

RUSKA BAZA NA BALKANU

Poštovani prijatelji,


Otvoreno treba reći da je domovinski rat bio kontrarevolucija, a što to znači valjda je svakom ljevičaru jasno i svaki dan jasnije svim ostalim "normalnim" ljudima. 
Ovo što govore kvazi ljevičari kao npr. naš predsjednik je dodvoravanje, što su najodvratnija varijanta političkog stava, a da bi se dobio pokoji glas s tih strana ili bar simpatija

Pozdrav,

Emir

                  ********************************************************************
Komentar  www.severinomajkus.com

Kad se kuća od krova gradi, i dođe do samih temelja, samo zato da vam se na glavu uruši sva ta masa, onda će vaši pogrebnici znati da ste stradali pod teretom lažne povijesti Balkana.
Jer, da bi  negdje došlo do kontra revolucije, danas je valjda svakome jasno da je tome doista predstojala neka, bilo kakva revolucija.
U čitavoj suvremenoj povijesti, pa i prije uopće, Balkan nije imao prilike spoznati vlastitu revoluciju, socijalnu niti kulturološku. Izuzećem, dabome,. Istarske Labinske Republike iz 1921. godine.
Balkan, kao i mnoge druge svjetske nacije, kapitalističkog ustrojstva : kraljevina , „demokratskih“ republika, kolonijalnog svijeta , i raznih diktatura, bilježe svoj antifašizam, kao spontanu obranu od tog, dotada neviđenog društvenog zla, Hitler – Staljina, proizišlog iz spojene posude mlade socijaldemokracije, kao dominantne 20. stoljetne sile,sazdane na naglavce preokrenutom Marx- Engelsovom znanstvenom socijalizmu, u neku puku reformatorsku društvenu sluz, pod egidom:
„ Reformiraj da spasiš postojeće“
Na Balkanu, se tada nije još moglo ni dotle stići, pa se tim  zloglasnim reformatorima, u žeđi za pošto poto preuzimanjem  vladavine, nakon poraza fašizma, naprosto  palo na suludi um da tadašnji spontani obrambeni ustanak pre imenuju u socijalističku revoluciju. No , kako nisu bili narasli ni tom zadatku, sve što im je preostajalo, bio je veliki ruski  Baćuška Staljin , po mentalnom nivou, njima najbliži, da bude slijeđen kao planetarni veliki vođa, ni manje ni više, u  pravcu izgradnje Prve Faze Komunizma, jedne od naj imbecilnije izmišljotine socijaldemokracije.
I sada se, još uvijek,na svakom koraku, naši mudri „revolucionari“ zaklinju u tu istu socijalističku revoluciju, bez da ikad spoznaju njenu suštinsku bit, kao najvišeg stepena revolucionarnog preobražaja iz klasno kompetitivnog zvjerinjaka u nigdje još viđeno humanističko društvo surađujuće civiliziranog Čovjeka.

                 *******************************************************************************
Gospodine Severino,

NOB nije bio samo borba i pobjeda nad vanjskim i unutarnjim neprijateljem već i rušenje nenarodnog režima kapitalizma i uspostava socijalzma i samoupravljanja čime je bila inaugurirana socijalna, politička i ekonaomska demokracija.
Svo vaše ismijavanje revolucije i njezinih tekovina samo dokazuje da vama nije jasno koliko je kapitalizam kao destruktivni sustav poguban po čovječanstvo.

              ***********************************************************
Da, gospodine Emir,
Puno toga nije meni jasno.
Kako to da se i vi niste našli među onih 80 tisuća Hrvatskih komunista, koji su devedesetih preko noći prešli u HDZ-ovo ili SDP-ovo društvo, koje zabavlja  ovaj jadni narod floskulama, dok im klasna aždaja siše i posljednje kapi krvi.
Severino  


   


Nema komentara:

Objavi komentar