subota, 5. listopada 2013.

POLITIKANSKE HULJE

ŠOKANTNO OTKRIĆE INSPEKTORA FBI-A

OTKRIVAMO: NOVI DOKAZI IZ AMERIKE Ivo Sanader u New Yorku živio je bolje od sultana!

Objavljeno: prije 2 min
U tajnoj istrazi FBI-a otkriveno je, među ostalim, da je bivši hrvatski premijer prilikom čestih putovanja u Ameriku najviše volio boraviti u jednom od najekskluzivnijih hotela na svijetu, New York Palaceu. Detalje njegova tajnog života u neviđenoj, običnom čovjeku nepojmljivoj, raskoši otkriva Tomislav Novak
                       
                               **************************
Politicka hulja- kao proizvod „demokratske“ glasovnice direktna je posljedica povijesnog covjeka , koji, jos uvijek nije spoznao samog sebe, a kamo li da napokon stekne jedan realan pogled na vlastitu okolicu iz koje je proizisao. Nakon sto biva rasparcan u svoje najsitnije vegetativne celije, za potrebe jedne elitne zivincadi, koja ga onda rabi kao svoj   dzeton u svjetskim kockarnicama, u razuzdanim haremima i u objesnim provodima,  kojim se gradi sjaj i bijeda jednog sultana, oligarha, jednog princa, kralja , cara, narodnog vodje;  i heroja- kao najnizu kukavicu sto jos uvijek posjeduje jedno ljudsko nalicje.  Jedan predsjednik USA, koji pritiskom na jedno dugme posjeduje moc da njime razori  cijelu civilizaciju, a   istovremeno posve onemocan da potpise jedno pomilovanje onom ljudskom djavolcicu koji iscekuje dzelata da mu stavi omcu oko vrata.
Ili pak jedan papa Franjo,koji se vozicka starim Renolom demagoskim stazama Vatikana

I tko jos ovdje drijema o nekoj humanistickoj renesansi, o pobjedi zdravog razuma i njegovih sabirnih stecevina u znanstvu i tehnologiji, kojima -danasnji sabrani Covjek - sa punim pravom moze uci u civilizovanu eru opceg blagostanja  i u svoje  kulturolosko suradjujuce drustvo?!.

www.severinomajkus.com/blog
  

Nema komentara:

Objavi komentar