srijeda, 14. lipnja 2017.

EKONOMSKA OMČA

EKONOMISTICA IZ SESVETA I SLUŽBENICA IZ RIJEKE KAŽNJENE ZBOG PROSTITUCIJE Mušterijama se predstavljale kao 'Vrckava bucka' i 'Stefani'

    AUTOR: 
    • Božana Sviličić
  •  OBJAVLJENO: 
  • 14.06.2017. u 19:58
iStock

Ilustracija

Zbog kontinuirane prostitucije na zadarskom Poluotoku, uhićene su i kažnjene 51-godišnja službenica iz Rijeke, te njezina 48-godišnja partnerica, ekonomistica iz Sesveta, koje su se potencijalnim mušterijama predstavljale pod nadimcima "Vrckava bucka", "Stefani", te "LenaZg", piše Zadarski.hr.
Za pola sata seksa od zadarskih mušterija su prošle godine uzimale po 400 kuna, a prije nego što ih je Prekršajni sud u Zadru kaznio s po 300 kuna novčane kazne, priznale su da su se za prostituciju odlučile radi - golog preživljavanja suočene s troškovima osnovnih životnih potreba, piše Zadarski.hr. Bez posla i primanja, nisu vidjele drugačiji „izlaz“ iz situacije u kojoj su se našle. Bivša službenica iz Rijeke je tako posvjedočila da je već nekoliko godina bez posla te da je firma koju je vodila otišla u stečaj.
- U mojim godinama je gotovo nemoguće naći zaposlenje barem na određeno vrijeme, premda imam srednju stručnu spremu s preko 30 godina radnog staža na administrativnim poslovima. Bez redovitih primanja i u krajnjoj nuždi odlučila sam pokušati namaknuti sredstva na ovaj način, svjesna da sam u prekršaju, priznala je na sudu.

Nema komentara:

Objavi komentar