ponedjeljak, 30. listopada 2017.

VIJESTI IZ HRVATSKOG SREDNJEVJEKOVLJA

'JE...M TI MATER JUGO-MASONSKU' Novinarki prijete smrću nakon priloga o čovjeku kojem je prvi posao u Hrvatskoj dao general Gotovina

    AUTOR: 
    • Jutarnji.hr
  •  OBJAVLJENO: 
  • 30.10.2017. u 10:35
Zagreb, 080316.
Hrvatska radiotelevizija, Prisavlje3.
35. Sjednica Programskog vijeca HRT-a na kojoj se ocekuje ocitovanje na dopis Nadzornog odbora.
Na fotografiji: Maja Sever.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
CROPIX

HRT-ova novinarka Maja Sever na svom Facebook profilu objavila je prijetnju koju je primila zbog priloga o azilantu Princeu Waleu Soniyikiju, prozvanom 'Afrički Šime', koji je u Zagrebu nedavno otvorio prvi afrički restoran, a o kojemu je pisao i Jutarnji.
Sever se ponovno našla prozvanom zbog svojih 'ljevičarskih' stavova, no ovaj put nije ostalo samo na vrijeđanju. Naime, poruku joj je poslao, kako se predstavlja na Facebooku, Hrvat koji živi u Belgiji, i uputio joj ozbiljnu prijetnju smrću zbog promicanja multikulturalizma.
Prijetnju prenosimo u cijelosti, sa svim pravopisnim pogreškama.

'Jebem ti mater kurvo jugo-masonska.Ako želiš živjeti s crncima idi u Englesku, Francusku ili SAD a nemoj promicati masonsku multikulti politiku u Hrvatskoj.Na tisuće Hrvata napušta zemlju a ti kurvetino jedna pravi reportažu o azilantu koji otvara restoran u Hrvatskoj.Doće dan kada ćemo te smaknuti smeće jedno!', napisao joj je u poruci.
Maja Sever je prijetnju prijavila policiji, a ispod njezine objave nanizali su se brojni komentari podrške.

Nema komentara:

Objavi komentar