subota, 11. siječnja 2014.

SUKOB SDP-ovih MINISTARA : LINIC- MARAS


SPORNIH 15 MILIJUNA KUNA

Puhovski: Linićev pomoćnik Šegon zbog kredita HBOR-a mora biti kažnjen


Politički analitičar Žarko Puhovski smatra kako pomoćnika ministra financija Slavka Linića Branko Šegon zbog kredita HBOR-a mora biti kažnjen, kao i njegov Linić ako uskoro ne reagira na kredit od preko 15 milijuna kuna, kojeg je otkrio Index.hr.

- Zavladala je potpuna moralna konfuzija. S jedne strane jučer se pet puta pojavljuje predsjednika Povjerenstva za sukob interesa i bavi se time što je prijatelj besplatno operirao predsjednika, a ovdje gdje je u pitanju puno veći novac nitko ne smatra potrebnim ništa reći! Ovdje se radi o slučaju u koji su upetljani ljudi koji izravno određuju financijsko funkcioniranje države i još dobiju kredite od države! To je potpuno nedopustivo, još više što pomoćnik ministra jamči vlastitom imovinom! Napravljen je teški prekršaj, nepojmljivo je da nitko još nije reagirao - kazao je Puhovski za Index, te dodao:

- Linić je odgovoran od onog trenutka otkad je za to doznao. Ne mora značiti da je on znao za kredit, ali on mora što prije reagirati. Tada bi se sve moglo smatrati jednostavno pogreškom! Ali ako ne reagira energično u roku dan-dva i ne predloži smjenu svog pomoćnika, tada bi trebalo postaviti pitanje odgovornosti Linića na Vladi i Saboru! Branko Šegon mora biti kažnjen, ili mora podnijeti ostavku ili mora uslijediti neka druga kazna
                                   ********************************************
SAMO JUCER SMO SE (TOBOZE ) PITALI ZASTO LINIC BRANI MARASU UVID U HBOR-a POSLOVANJE.
CAK I NA FARMI KUPUSA SE NADJE TRULIH GLAVA.




Nema komentara:

Objavi komentar