subota, 11. lipnja 2016.

METASTAZA ANOMALIJE KLASNOG DRUŠTVA ŠIRI SE NA SVE NJEGOVE ORGANE


Majka ozlijeđenog vatrogasca ostala u šoku: Nije problem u računu za liječenje, nego u ovrsi


bolnica ne prašta



Iako nam je žustro iznosila slučaj o naplati računa, raspoloženje joj je, kako je rekla, "kalalo" kad smo je pitali kako se nosi s time da u kući ima dva vatrogasca, supruga i sina

Emotivna reakcija Lidije Civadelić, majke trogirskog vatrogasca, uzdrmala je javnost. Njezin sin Joško je prije jedanaest dana gasio veliki požar na doku u "Brodotrogiru", zbog čega je lakše ozlijeđen. Prebačen je u splitski KBC i nakon liječničke obrade pušten kući. Nekoliko dana nakon toga splitska bolnica mu je - ispostavila račun za pruženu liječničku pomoć!
- Tim se činom, očito, ne cijene vatrogasci, njihov plemeniti posao - bila je Lidijina glavna poruka na vatrogasnom portalu Hrvatske upućena mjerodavnim institucijama, ali i cijelom društvu.
- Nije bitan račun, niti njegov iznos koji nije bio velik. Najviše me pogodilo to što je na dnu računa pisalo da će se, ako se ne obavi uplata, pristupiti ovrsi. Tu je bio moj okidač - kazuje nam jučer Lidija, podsjetivši kako joj je ljutnja prošla, ali ogorčenje nije i neće sve dok se sustavno ne riješi taj problem - moraju li vatrogasci snositi troškove za ozljede u požaru.

Nema komentara:

Objavi komentar