subota, 4. lipnja 2016.

ZNANJE JE MOČ

   "Znanje je moć, naoružajmo se znanjem".
Studenti prosvjeduju ispred Ministarstva znanosti i obrazovanja zbog neisplata državnih stipendija.

Studente je podržao i dekan ADU Borna Baletić koji je im je poručio a ne govore ministru da ode nego da ga pozovu na dogovor. Dodao je kako je i on dio sustava pa smatra da je i na njemu odgovornost, ali i da je "problem što cijeli sustav nije dobar, a parapolitičke struje ne dopuštaju da se išta promijeni na bolje".
     *****************************
„ZNANJE JE MOČ“
Ono je u vašim rukama - upravljajte njime do posljednjeg izgona politikanskih gusara, koji su opustošili ovu lijepu Zemlju do njenog dna.
Moč znanja nije u zviždaljci, već u analitičkom korijenju svih povijesnih uzročnosti kojima ste se posvetili, a koja su dovela  suvremeno čovječanstvo  u opći labirint bez izlaza.
Ova zemlja nije mu središte, ali možda nije i njegov bespomoćni svjetski prirepak.
Dignite svoj „KRIK“ znanstvenim razumom, i predajte zviždaljke dječijim vrtićima.
Ne zaboravite da smo prvi generacijski „offspring“ znastvenih kolosa, izrasli iz epohe prosvjetiteljstva, velikih očeva  Američke nacije, klasične Njemačke filozofije i  devetnaest stoljetnog humanizma. Utemeljenim na međunarodnim spoznajama, koje upućuju suvremeno čovječanstvo na ono temeljno društveno zlo, sazdano na klasnim podjelama malobrojnih parazitskih beštija, i neposjedničkim stvaralačkim masama odgovornih za  cjelokupni opstanak čovječanstva.
Prosvjede unaprijedimo u međunarodno jedinstvo civilne revolucije  za opći povrat svih ekonomskih dobara njenim stvarateljima.
www.severinomajkus.com 

Nema komentara:

Objavi komentar