utorak, 8. studenoga 2016.

ŠTO SE DOGAĐA SA AMERIKOM

Što će se dogoditi ako Trump izgubi i ne prizna poraz?

  • 08.11.2016., 09:12
  • Autor:D.I.
  • komentara
Nitko ne zna što će se uistinu dogoditi ako Trump odluči kako neće priznati rezultate izbora.



Donald Trump (Foto: AFP)
Donald Trump (Foto: AFP)
Amerikanci danas počinju izlaziti na birališta na kojima će odlučiti tko će biti novi predsjednik Sjedinjenih Država, kako će izgledati novi saziv Kongresa i izjasniti se o nizu lokalnih inicijativa.
Tijekom predsjedničke kampanje, republikanski kandidat Donald Trump odbio je odgovoriti hoće li priznati rezultate izbore i to u trenu kad su ankete značajnu prednost davale Hillary Clinton.
Specijal Nove TV povodom američkih predsjedničkih izbora gledajte u srijedu od 14h.
56 posto Amerikanaca smatra da Trump mora priznati rezultate izbora ako na njima izgubi.  Njih 31 posto uvjereno je kako bi sve drugo predstavljalo ozbiljnu prijetnju demokraciji, javlja Huffington Post.
Politički stručnjaci smatraju kako je potpuno nebitno hoće li Trump priznati rezulate izbora, no nitko ne zna što će se usitinu dogoditi ako se Trump ipak odluči na taj korak.
******************************************************************************************
Komentar ovog bloga 
Danas se u Americi skuplja sve njeno društveno smeće koje se rasipalo   pred njenim  besmrtnim Očevima nacije, i diljem globalnog svijeta.
Bez obzira na rezultate izbora, na kojima se već drugo stoljeće izmjenjuje isto zlo u pokrpanom izdanju, SAD će od danas biti suočene više nego ikad sa tom ogromnom gomilom  raspadajućeg bazdenja klasnih kontradikcija, koje nisu bile rješive na vrijeme. Vratiti je u pred novo povijesnu eru, koja će sadržavati sve revolucionarne elemente kompletne smjene klasnog u besklasno društvo.
Ništa manje od toga neće moći spasiti Ameriku , niti čovječanstvo kao globalnu biološku vrstu.
www.severinomajkus.com   

Nema komentara:

Objavi komentar