srijeda, 22. studenoga 2017.

DOBRO JUTRO AMERIKA !

BIJELA KUĆA

'TRUMP JE IDIOT ČIJA JE INTELIGENCIJA NA RAZINI VRTIĆKOG DJETETA, NEVJEROJATNO JE GLUP' Ključni savjetnik brutalno olajavao predsjednika SAD-a

U.S. President Donald Trump attends the WomenÄôs Entrepreneurship Finance event during the G20 leaders summit in Hamburg, Germany July 8, 2017. REUTERS/Carlos Barria
Carlos Barria / REUTERS
Savjetnik za nacionalnu sigurnost američkog predsjednika H. R. McMaster upisao se na listu bliskih Trumpovih suradnika koji su ga nazvali pogrdnim imenima.
Za razliku od šefa diplomacije Rexa Tillersona koji je Trumpa nazvao “moronom”, McMaster ga je na večeri s izvršnom direktoricom Oraclea Safrom Catz nazvao “idiotom” čija je inteligencija na razini vrtićkog djeteta. Najmanje četiri izvora to potvrđuju, navodeći da su o uvredama čuli od same šefice Oraclea.
Još jedan izvor rekao je da je McMaster slično pričao o Trumpu njemu (izvoru) nasamo. McMaster je navodno izjavio da predsjednik nije dovoljno pametan da razumije teme koje se tiču nacionalne sigurnosti, kaže taj izvor. Bijela kuća i McMaster negiraju da se to dogodilo.
******************************************************
NI DRUGDJE NIJE BOLJE
Klasni je čovjek metamorfoza vuka u jagnjeću kožu .
I ostat će takav sve dotle dok god ne skine klasne lance sa svoje vegetativne egzistencije. 

Nema komentara:

Objavi komentar