srijeda, 22. studenoga 2017.

VEDRANA RUDAN

EKSKLUZIVNO: PREMIJER I ŽUPAN ZA ISTIM STOLOM

Mara Tomašević: Plenkoviću, treba li me suprug ubiti da bi netko povjerovao da me zlostavlja.
*********************

NAJBRUTALNIJA KOLUMNA VEDRANE RUDAN
Otvoreno pismo Plenkovićevoj kćeri: 'Zvijer će bojiti zidove tvojom krvlju, a tvoj otac će biti kriv za to'
Otvoreno pismo Plenkovićevoj kćeri: 'Zvijer će bojiti zidove tvojom krvlju, a tvoj otac će biti kriv za to'
Emica Elvedji / CROPIX
SAŽETO
Draga, tvoj otac je zao čovjek, poručila je spisateljica 9-mjesečnoj kćeri premijera Plenkovića

Ružica Matić
·         facebook
22.11.2017.10:10
Vedrana Rudan poznata je po oštrom jeziku, a nova kolumna koju je napisala jedna je od najbrutalnijih ikad. U utorak, na dan objave crne statistike prema kojoj su prošle godine čak 18 žena ubili njihovi partneri ili bliske osobe (dakle, svakih 20 dana jedna žena u Hrvatskoj izgubi život na ovaj način - usporedbe radi, prethodne godine taj period je bio 28 dana), premijer Plenković bio je na na sjednici Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem u Požegi, a preko puta mu je sjedio Alojz Tomašević, požeški župan kojeg supruga Mara optužuje za obiteljsko nasilje.
Vedrana Rudan je objavila otvoreno pismo 9-mjesečnoj kćeri Andreja Plenković u kojem joj poručuje da će, ako ikad doživi nasilje, za to biti odgovoran upravo njezin otac. 
"Tvoj je tata besramni, moćni, primitivni mužjak koga nije briga što se u “njegovoj” zemlji svakodnevno prebijaju i ubijaju građanke Hrvatske, a ubojicama se ništa ne događa. Tvoj otac je ženomrzac opsjednut sobom, moći, lovom. Beskrajno napuhano stvorenje imuno je na sve što mu razumni ljudi govore ili pišu. Ukratko, tvoj je otac zao čovjek. Nisi imala sreće. Danas sam vidjela fotku, tvoj tata sjedi za istim stolom sa nečim, to sigurno nije ljudsko biće, koje je prebilo i koje još uvijek zlostavlja svoju ženu. To nešto je dragi kolega tvoga oca.

Nema komentara:

Objavi komentar