utorak, 18. studenoga 2014.

KOME DANAS ZVONI VUKOVARSKI REKVIJEM


UŽIVO: NOVE PODJELE GRADU HEROJU Stožeraši i vrh HDZ-a formirali posebnu kolonu pa se kasnije spojili sa službenom povorkom BRANITELJI 'Dečki su krivo sve razumjeli pa su zato krenuli ranije...'

  • Odmetnuta kolona prolazi ulicama Vukovara bez državnog vrha
    Emica Elvedji / CROPIX
Objavljeno: prije 2 h i 29 min
Nakon intoniranja himne i minute šutnje desetak pripadnika IV. bojne vukovarske 3. gardijske brigade ZNG- a je pod zastavom izašlo iz kruga vukovarske bolnice, a novinarama su rekli da krug bolnice napuštaju ranije, u svojem protokolu, i kreću prema vukovarskom Memorijalnom groblju jer državna vlast ne poštuje branitelje. Ta je skupina došla do zgrade u kojoj je svojedobno bio konzulat Srbije gdje ih je čekala kolona Stožera za obranu hrvatskog Vukovara i veterani 5. gardijske. U toj drugoj koloni i vrh je HDZ-a - Tomislav Karamarko i predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović.
NOVO 11:15 >> Držim da je svatko tko je danas stigao u Vukovar, došao pokazati pijetet i pokloniti se junacima Vukovara, ne samo poginulim nego i živim. I to je poruka koja treba otići danas iz Vukovara: to jedinstvo i uvažavanje te žrtve. Sve drugo je licitiranje i politiziranje i korištenje Vukovara u neke druge svrhe u čemu ne želim sudjelovati”, rekao je gradonačelnik Ivan Penava, a javlja RTL.
            ******************************************************************************
ČITAVA SE POLITIKNERSKA HORDA ,OVE JADNE ZEMLJE, DANAS OKUPLJA NA GAŽENJU KOSTI SVOJIH NEDUŽNIH ŽRTAVA VUKOVARSKE GLOBALE.
TU DA SE SKUPLJAJU POENI ZA DALJNJA KLANJA, ZA PALEŽ I RAZARANJA UHODANIM  PUTOVIMA POVIJESTI, KOJI OSIGURAVAJU KRVAVI OPSTANAK NJENOJ KLASNOJ NEMANI - PREDATORA NAD MASOVNOM ŽRTVOM PONIŽENIH I RAZVLAŠTENIH LJUDSKI BIĆA - STVARALACA CJELOKUPNIH DRUŠTVENIH DOBARA, TEK DA BI  OPSTALI  NA OSTATCIMA PREDATOROVIH MRVICA.

www.severinomajkus.com

Nema komentara:

Objavi komentar