srijeda, 18. veljače 2015.

SINDIKATI I VLADARI NA ISTIM DASKAMA

Bruno Bulić (B. PETROVIĆ)

Bulić: U 6 godina gotovo 10.000 zaposlenih manje

Objavljeno: 18.02.2015 | 15:18Zadnja izmjena: 18.02.2015 | 15:183 komentara
"Istra je pred gospodarskim ponorom. Selo smo politički uništili, obrti se gase, zaposlenih je iz godine u godinu sve manje i da nemamo turizma Istra bi bila najgora županija u Hrvatskoj. No, plaće su u turizmu toliko male da je Istra po prosječnoj plaći uvijek ispod hrvatskoga prosjeka, upozorio je danas Bruno Bulić, predsjednik Sindikata Istre, Kvarnera i Dalmacije na konferenciji za novinare gdje je upozorio da zaposlenost u Istarskoj županiji konstantno pada i to je problem s kojima se vladajući ne žele uhvatiti u koštac............
   *********************************************************************************************************************
Komentar ovog bloga
Gledajući na opći porast masovne apatije, koji raste proporcionalno sa brojem nezaposlenih, najbolje ukazuje na ulogu radničkih vođa u tom lakrdijskom društvu, koji, zajedno sa parazitskim otimačima svih sredstava za proizvodnju, sjede u svojim komfornim ložama, zahvaljujući grbači obespravljenih i razvlaštenih proizvodnih snaga – jedine sposobne da pokreću onaj društveni točak, koji hrani cjelokupno čovječanstvo.
Razlikuju se tek na daskama: dok se jedni „brinu za održivost demokratskog režima“, drugi uzvikuju:“Drž'te lopova“!

Jedan nevjerovatni melem, kojim se milenima potiskuje  ljudsko dostojanstvo, nadomještanjem  izrabljenim i pokunjenim Jadnikom.



Nema komentara:

Objavi komentar