srijeda, 17. srpnja 2019.

ZVJERSKA SE KLANJA ŠIRE SVM PORAMA HRVATSKOG KRIMINALNOG DRUŠTVA

MLADI NIJEMAC (23) UBIJEN KOD PULE! Počinitelj nakon krvavog napada pobjegao s mjesta zločina, policija ga pronašla i uhitila na plaži

    AUTOR: 
  •  OBJAVLJENO: 
  • 17.07.2019. u 09:13



Tomislav Krišto / Hanza media

Ilustracija




U utorak navečer oko 22.40 minuta na Fažanskoj cesti nedaleko od Pule, kako je javila policija, nožem je ozlijeđen 23-godišnji njemački državljanin koji je potom s prijateljima pobjegao na terasu ugostiteljskog objekta.
Ozlijeđeni njemački državljanin prevezen je u pulsku bolnicu, gdje je u 1.45 sati preminuo.
Policija je dobila dojavu o tom događaju oko 22.50 minuta i to da se ozlijeđena osoba nalazi na terasi jednog ugostiteljskog objekta u Valbandonu.
- Policijski službenici su odmah nakon dojave pristigli na mjesto događaja i započeli s mjerama traganja za počiniteljem te su oko 00.20 sati, na plaži na Puntiželi, pronašli i uhitili osobu koja se dovodi u svezu s kaznenim djelom. Muškarac je priveden u policijsku postaju te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje, navode u policijskoj upravi Istarskoj.
Neslužbeno doznajemo da je počinitelj hrvatski državljanin.
************************************************ZAŠTO BI ISTRA BILA IZUZEĆE - KOJA JE NJEGOVA NAJVEĆA ŽRTVA!
POSTOJI LI JOŠ NEKA ZAMLJA U OVOM BARBAROGENOM SVIJETU, U KOJEM SE NJEN PRRENIJER ŠULJA NA SVOJE PRESTOLJE  KROZ GARAŽU, UZ PRATNJU POLICIJE.

Nema komentara:

Objavi komentar