nedjelja, 5. srpnja 2015.

NIJE PRVI PUT


RASTROŠNOST ILI VELIKA ŽURBA Milanović u Osijek doletio helikopterom, po gradu ga vozili autom koji je stigao iz Zagreba

  • CROPIX
Objavljeno: prije 52 min
Pošto ga je policijski helikopter dovezao u Osijek, čekao ga je službeni auto koji je vozač dovezao iz Zagreba
Premijer Zoran Milanović u petak se oko 17.20 sati pojavio u osječkom HNK na proslavi 25. obljetnice tvrtke Žito. Pred zgradu kazališta u Županijskoj ulici dovezao se u službenom autu Vlade, no nije u njemu bio cijelo vrijeme puta od Zagreba do Osijeka.

Vozač sam u Zagreb

Premijer je, naime, u središte istočne Hrvatske došao policijskim helikopterom, koji je sletio u Sportsko-poslovnu zračnu luku Čepin, gdje ga je već čekao službeni auto koji je vozač dovezao iz Zagreba. Po završetku svečanosti u HNK, predsjednik Vlade je u pratnji suradnika i domaćina obišao veliko gradilišteŽita u Čepinu, gdje su počeli radovi na gradnji novih proizvodnih pogona te tvrtke vrijedni 1,4 milijarde kuna. Milanović se na gradilištu kratko zadržao, nakon čega ga je službeni auto odvezao u čepinsku Zračnu luku, odakle se helikopterom vratio u Zagreb. Nakon što se premijer ukrcao u helikopter, vozač se autom sam vratio u glavni grad. Inače, ovo nije prvi put da premijer koristi ovakav način prijevoza prigodom odlazaka iz Zagreba u druge dijelove Hrvatske.
    ***********************************************************************************************
Nije prvi put da umišljeni politikanari Hrvatske lijeve i desne provenijnce utjelovluju sebe u bezglavog oligarha Putina, koji ispoljava svoju kukavnu malenkost manijakalnom rastrošnošću na račun svog podređenog življa.
www.severinomajkus.com

Nema komentara:

Objavi komentar