srijeda, 1. srpnja 2015.

SUMANUTA VREMENA

DOBRI PRIJATELJI

TRI UZBUDLJIVA DANA I ČETIRI USKLIČNIKA Osramoćeni Berlusconi u južnom Sibiru lovio ribu s Putinom

  • Getty Images
Objavljeno: prije 9 h i 30 min
Berlusconi tvrdi da je posjet Putinu ‘moralna obveza’
Iako se sve trebalo održati u tajnosti, ruski predsjednik Vladimir Putin i osramoćeni bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi susreli su se i proveli tri uzbudljiva dana u raskošnoj predsjedničkoj rezidenciji Pridvorje, koju narod zove Putinova dača, te u elitnom Gazpromovu lječilištu za VIP osobe.
Taj je susret na svom profilu na ruskoj verziji Facebooka, V kontakte, otkrio nestrpljivi Konstantin Maličev, voditelj narodnog folklornog ansambla Ursul koji je zabavljao dvojicu političara. “Bili smo dva dana u rezidenciji”, oduševljen je Maličev koji je iza te informacije nadmašio Tihomira Dujmovića i postavio čak “četiri uskličnika”.
Naime, Berlusconi je došao svom prijatelju Putinu da bi, kako je rekao nakon otkrića, “uspostavio novu suradnju Rusije i Zapada” jer to je “moja moralna obveza kao čovjeka koji je promovirao suradnju Rusije i NATO-a 2002. i ugostio ruskog predsjednika (tada je to bio Dmitrij Medvedev) na talijanskom summitu G8”. Putin i Berlusconi su se u južnom Sibiru, na ušću rijeka Ursul i Katun, bavili ribolovom te uživali u mjesnim delicijama. U taj kraj na granici Rusije, Kazahstana, Mongolije i Kine doputovali su raskošnim predsjedničkim “No. 1” Tupoljevom 214.

     ***********************************************************************************
Komentar ovog bloga
Dok Svijet skapava u općoj nestašici, taj dvojac globalnih oligarha, koji su zajedničkom pljačkom iznuždili brdo od preko dvije stotine milijardi dolara- ako hoćete- Eura ili Rubalja, sada pecaju u luksuznim ladanjima južnog Sibira na ušću rijeke Ursule, smišljajući svoje daljnje smicalice na općoj podjeli interesnih sfera u današnjoj snuždenoj Grčkoj, Ukrajini, mediteranskim prostranstvima kolijevke civilizacije, sve do Srednjeg i Dalekog Istoka, delirične Afrike,  i skitničkog lumpen proletarijata diljem ovog tragikomično socijalnog zvjerinjaka Planete
Uz ruski kavijar, francuski šampanj, škotski wisky i selektirani bordel, povlače konce Grčkog prestrojavanja na frontalnim podjelama njenih „lijevih“ i „desnih“ armada, spremnih da se u međusobnim sučeljavanju istrijebe do zadnjega.

 A nigdje još, barem da odzvanja jedan „krik“ Zdravog Razuma…! 

Nema komentara:

Objavi komentar