četvrtak, 14. travnja 2016.

KLASNI ČOVJEK U ŽDRIJELU KLERO - NACIONASTIČKE AŽDAJE

EKSKLUZIVNO: ŠEFICA POREZNOG USKOK-a NAPRASNO DALA OTKAZ! Žena koja je raskrinkala najveće porezne prevare odlazi jer Vlada kani razmontirati cijeli ured?

  • Zdravko Marić i Ana Dorić Škeva
    Ronald Goršić / EPH, Tom Dubravec / EPH
Autor: Goran Penić
Objavljeno: prije 1 min
Ana Dorić Škeva, dosadašnja načelnica Samostalnog sektora za otkrivanje poreznih prijevara, koji se kolokvijalno naziva i “porezni USKOK”, od idućeg tjedna više neće biti na čelu tog važnog odjela pri Ministarstvu financija, što je potaknulo poprilično glasne neslužbene najave u ministarstvu, DORH-u i USKOK-u da ministarZdravko Marić želi ukinuti taj ured.
Ana Dorić Škeva odlazi s tog mjesta na vlastiti zahtjev, kako doznajemo od izvora iz Ministarstva, ali nisu nam poznati točni razlozi zbog čega se odlučila na takav potez, a ona sama nije nam htjela jučer ništa komentirati.
No, izvori bliski glavnom državnom odvjetniku Dinku Cvitanu zabrinuti su takvim razvojem događaja jer sumnjaju da bi moglo doći do potpunog ukidanja ureda.
- Taj je ured radio jako dobro, a načelnica je zaslužna za otkrivanje nekih velikih poreznih prijevara, poput ove zadnje gdje se sumnja da je u Hrvatskoj oprano više od 600 milijuna kuna - govore nam izvori bliski DORH-ovim tužiteljima hvaleći suradnju s Anom Dorić Škeva.

Posebna edukacija

Ana Dorić Škeva, kažu naši izvori bliski Cvitanu, jedna je od zaslužnijih za posljednja uhićenja povezana sa sumnjom na pranje novca jer je na 360 stranica detaljno utvrdila trag i tijek milijardu kuna novca koji je bio u optjecaju. Nijedan ured, kažu u DORH-u, nije sposoban za takvo što, osim ovih djelatnika zaposlenih u “poreznom USKOK-u” koji su posebno educirani za takve velike porezne utaje i ne bi bilo dobro, smatraju, da se raspusti ili transformira.
*********************************************************************************
Komentar ovog bloga 
Tamo gdje klasni korov klero - nacionalizma obraste ljudske prostore- čovjeku tamo  nema  mjesta.
Ali, gdje ste Antice Lepej i sve Ane Dorić u ovom bezdušnom zvjerinjaku, koji tako nemilosrdno ždere vašu djecu !?
www.severinomajkus.com 

Nema komentara:

Objavi komentar