utorak, 12. travnja 2016.

KOALICIJA LJUDSKOG NITKOVLUKA


OTKRIVAMO: PAKT HDZ-a i SDP-a PROTIV MOSTA! Kako su dvije najjače stranke odlučile srušiti glavnu reformu

  • Davor Pongracic / CROPIX
Objavljeno: prije 1 h i 47 min
Ne, SDP sigurno neće podržati ukidanje niti smanjenje broja županija, nema govora o tome”, rekao nam je jedan visokopozicionirani izvor iz SDP-a nakon što se u javnosti opet nametnula tema Mostova prijedloga reforme lokalne i regionalne samouprave.
Dapače, Mostova ministrica uprave Dubravka Jurlina Alibegović u televizijskom nastupu od prošloga tjedna javno je pozvala sve sudionike javnoga i političkog života, među kojima posebno oporbu, da postignu konsenzus u raspravi o važnim reformama, pa tako i reformi regionalne samouprave.

Uzaludan apel

To je na indirektan način bio javni poziv oporbi, ponajprije SDP-u, da podrži ideju reorganizacije - vrlo vjerojatno smanjenja broja županija - no socijaldemokrati, čini se, nemaju namjeru sklapati pakt s Mostom, pa čak ni iz banalnih razloga kako bi “prkosili HDZ-u”.
*************************************************************************
U hrvatskom zvjerinjaku Kapitala,gdje, iz korova prekrivene zemlje cvate sjaj Marcedesa,Lamborginija,Poršea i BNW, gdje su  njihovi upravljači i gladne mase pogurane  u istom zboru: "Druže Tito ,miti se kunemo da sa tvoga puta ne skrenemo". Isti mentalitet, iste požude , isti svrab za vlašću, općim grabežom. 
Ono isto živinće što je iz ovih krajeva još davno potislo ljudsko biće.

Nema komentara:

Objavi komentar