subota, 30. travnja 2016.

PRVOMAJSKO BLA BLA

  • Goran Mehkek / EPH
Objavljeno: prije 5 h i 45 min
 

Povodom sutrašnjeg Međunarodnog praznika rada predsjednik Vlade Republike Hrvatske Tihomir Orešković čestitao je građankama i građanima Republike Hrvatske ovaj praznik
   *******************************************************
Nadati se da je premjer Orešković čestitao Međunarodni praznik rada i popovima i lopovima. Jer i oni itekako rade. Danonoćno, bez prekida, čitav svoj stvaralački život; neumorno i predano gomilaju hrpe pokradenog, što stvara direktne posljedice da dobra polovina ove zemlje ne radi, neće raditi, niti će ikad spoznati što znači njihov stvaralački rad - toliko cijenjen tim više što se tim radnim umijećem  nema prilike baviti  dobra polovina zemlje. Pa je posve jasno da se njima i ne može čestitati takve uzvišene aktivnosti.
Oni treći, koji danas možda rade ili ne rade, slave jedan drugi dan, odnosno onaj dan koji je proglašen DANOM  RADNIČKE KLASE, sviju zaposlenih i nezaposlenih, odnosno nad većinske stvaralačke mase, odgovorne za cjelokupni opstanak  ljudskog roda:   gospodina Oreškovića, njegovih spinova, popova i lopova uključeno.

www.severinomajkus.com
.

Nema komentara:

Objavi komentar