IZVJEŠTAJ IZ SPUNKA

AKTIVISTI STRANKE 'ZAGREB JE NAŠ!' ZADOVOLJNI REZULTATIMA U opuštenoj atmosferi uživaju u pivama i hrani koju su sami donijeli

    AUTOR: 
    • Hina,
    •  
    • Lucija Vranković
  •  OBJAVLJENO: 
  • 21.05.2017. u 20:53

Zagreb, 210517.
Klub Spunk.
Izborne rezultate lokalnih izbora clanovi koalicije Zagreb je nas docekuju u klubu Spunk.
Na fotografiji: clanovi koalicije.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
HANZA MEDIA


U izbornom stožeru stranke Zagreb je naš, u prostorima kluba Spunk pored Nacionalne i sveučilišne knjižnice, okupljeno je mnogo mladih ljudi u potpuno opuštenoj atmosferi.
Većina je potpuno oduševljena prvim rezultatima izlaznih anketa koje im predviđaju čak četiri mjesta u zagrebačkoj Gradskoj skupštini.
Dolazak kandidata za gradonačelnika, Tomislava Tomaševića, bio je popraćen glasnim pljeskom. Ipak, oko dosadašnjih izbornih rezultata je bio suzdržan.
- Ako ovako ostane, to će biti zaista jedan izvrstan rezultat jer smo jedna potpuno nova politička opcija i u tri mjeseca smo napravili jednu veliku stvar - izjavio je Tomašević.
Dodao je kako treba pričekati izborne rezultate na većem uzorku glasova. Tomašević je naglasio kako je njima bio realan cilj, s obzirom na kratko vrijeme kampanje i skromnih resursa, ući u Gradsku skupštinu, što se nadaju da će uspjeti.
U ležernoj atmosferi, stranački aktivisti se goste hranom koju su samu donijeli, dok se i unutar stožera i na terasi ispred kluba otvoreno pije pivo