petak, 9. kolovoza 2019.

KOLINDA

PREDSJEDNIČKA UTRKA

GRABAR-KITAROVIĆ U EKSTREMNO DESNOM LISTU NAJAVILA KANDIDATURU ZA DRUGI MANDAT 'Ne mogu sada okrenuti leđa Hrvatskoj, naravno da idem u kandidaturu'

    AUTOR: 
    • Jutarnji.hr,
    •  
    • Hina
  •  OBJAVLJENO: 
  • 09.08.2019. u 00:41



Knin, 050819.
Proslava Dana domovinske zahvalnosti,Dana pobjede i Dana branitelja te obiljezavanje 24.obljetnice VRO Oluja.
Na fotografiji: Kolinda Grabar Kitarovic.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / CROPIX

Kolinda Grabar-Kitarović






Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović izjavila je u Hrvatskom tjedniku da će se kandidirati za drugi mandat na čelu države, rekavši da ne može sada okrenuti leđa Hrvatskoj.
"Naravno, idem u kandidaturu za novi predsjednički mandat, objavit ću je uskoro. Ali želim prije toga raditi kao predsjednica što veći dio mandatnog vremena", rekla je Grabar-Kitarović u velikom intervjuu glavnom uredniku i direktoru Hrvatskog tjednika Ivici Marijačiću.
"Kako bi to sada izgledalo da ja okrenem leđa Hrvatskoj i prihvatim neki od poslova koji mi se nude, koji su mnogo više plaćeni diljem Europe i svijeta, a ja da napustim svoj hrvatski narod i svoju vlastitu djecu, koja vide budućnost ovdje", objasnila je u tjedniku koji je izašao u četvrtak, 8. kolovoza.
Kazala je da se oslanja prije svega na hrvatski narod, ali da neće leđa okrenuti stranci iz koje je izrasla ma koliko god se u nekim aspektima ne slagala s njezinim politikama, bilo to u vrijeme Ive Sanadera ili bilo koga drugoga.
"To što sam ja vjerna HDZ-u, ne znači da nisam vjerna cijelom spektru ljudi koji vole Hrvatsku", rekla je Grabar Kitarović za novi broj tog lista koji se smatra da je desne političke orijentacije. Primjerice, u jednom od nedavnih brojeva na naslovnici je objavio fotografiju pape Franje s velikim naslovom Antihrist.
***********************************************
Nakon što je pumuzla svoje krave, ofarbala stan, te pod mentorstvom Trumpa i ekstremne hrvatske desnice  ukoričila svoj znakomiti doktorski plagijat. Premjestila EU da bi na njeno mjesto.   ustoličila Stari feudalni kontinet između pljušteča tri mora.
Izgnala iz zemlje tvrdokorne Komunište i ustoličile Komusvašte; kandidirat če se ponovno za predsjednicu  tog hrvatskog jada - što je ovdje preostalo još iz stoljeća sedmog, - od onih bezglavih sledbenika i paljivaća svega što se zatiće pred njima. 

Nema komentara:

Objavi komentar