subota, 10. kolovoza 2019.

P R O G LA S

Centralne Ekonomske Uprave ove globalne Zemlje visoko razvijenih civilizacijskih tekovina,  koji je  jučerašnjom generalnom i nadvečinskom izbornošču donio sljedeće riješenje:

Da se prvim danom i prvom godinom Nove Besklasne Ere ukidaju svi njeni Državni organi prisile, birokratskih ustanova, njene obrambene i osvajačke armade.
Da se policijske snage preraspodijele u redarstvene službe prometa,  svakodnevnih nužnih intervencija koje zahtjevaju organizirane akcije u nevremenskim nepogodama, u zdrvstvenim intervecijama nemočnih i nesrtnih slučaja.

Da se prenamjene sve nestale struke  u korisna zanimanja dotadašnji parazitskih nametnika, politikanera, spekulativnih  interesa trgovaca  ljudskom radnom snagomm, -i općom proizvodnom anarhijom, koja je narušavala humau energiju i pretvarala u ekološke zločine biološke ravnoteže kratkovidnih špekulacija.

Da se poduzmu sve mjere na hitno spašavanje globalne vegetacije, ugrožene biološke vrste uzrokovane ratnim razaranjima, egoističim profiterstvom.

Da se ukinu sve geograske,nacionalne, politčke, vjerske i etiče regije, te nadomjeste specifičnim ekonomskim regijama radi efikasnije rasodjele durštvenih dobara, - i da se svede opću ravnotežu između načina ekonomske proizvodnje i njene rentabiljie drutvene razmjene.

Da se napokon ukinu za sva vremena autorativni mandati diktiranim močnicima  vremenskih ili nasljednih diktatura. Te da se uspostve ekoomske upravne službe uslovne službenčke trajnosti bez ikakve  ne demokratske moči.

Pri dan i prva godina nove beslasne ere surađujuče civilizacijskog vijeta opčeg blagostanja

Nema komentara:

Objavi komentar