utorak, 20. kolovoza 2019.

ROGATA BALKANSA JEZIČAVOST

GRADSKI VIJEČNIK

ZADARSKOG POLITIČARA IZNERVIRALI GOSTI 'Moga' bi mađarskoj stoki glavu rascipiti palicom. Istetovirat ću im bana Jelačića na čelo, j**o im pas mater'

    AUTOR: 
    • Jutarnji.hr
  •  OBJAVLJENO: 
  • 20.08.2019. u 13:36


Zadar, 191212.
Organizacijski odbor prosvjeda koji ce se odrzati u petak 21. prosinca na Narodnom trgu pred zgradom gradskog poglavarstva, sazvao je press konferenciju u caffe bar Guam u Diklu kako bi najavio prosvjed i objasnio radi cega tocno prosvjeduju. Na press konferenciji je podjednako kritizirana i vlast i oporbene stranke.
Na fotografiji: Kristijan Kotlar(predstavnik stanara tzv. Galicevih zgrada u Diklu).
Foto: Luka Gerlanc / CROPIX
Luka Gerlanc / CROPIX

Kristijan Kotlar




Gradski vijećnik iz političke stranke Akcija mladih Kristijan Kotlarna svojoj privatnoj Facebook stranici u ponedjeljak je na neprimjeren način pisao o mađarskim turistima koje je ranije toga dana ugostio.
- Nakon 1000+recenzija, koju stotinu više rezervacija i nekoliko tisuća ugošćenih turista, danas prvi put najozbiljnije razmišljam kako bi moga' mađarskoj stoki glavu rascipiti palicom. A tek su se checkirali... - napisao je Kotlar ne navodeći razloge ljutnje, da bi kasnije u komentarima dodao: "Istetovirat ću im bana Jelačića na čelo, j**o im pas mater".
U konverzaciju su se uključili i Kotlarovi prijatelji, među njima i vijećnica u Županijskoj skupštini Marjana Botić, koja je konstatirala kako će oni "poći brzo ća u pm odakle su i došli", prenosi portal 057info.
************************************************
Ovaj Blog
Spomen hrvatskog bana Jelačića, upravo tog balkanskog kukuvice, koji je 1848.godine stao u obranu Austrougarske imperije na ugušavanju velike Mađarske revolucije za vlastito nacionalno oslobođenje.
Čime su Marx i Engels proglasili kao regiju reakcionarnog Balkana, čega se i do dan danas nije riješio !

Nema komentara:

Objavi komentar