nedjelja, 1. rujna 2019.

NOVA AVET SANADERA NADLJEĆE NAD HRVATSKOM GOLGOTOM

ANTE SANADER

POLITIČKI TAJNIK HDZ-a 'Da bismo služili narodu trebaju nam molitva i zagovor našoj nebeskoj zaštitnici, zato se molimo Predragocjenoj Krvi Kristovoj'

    AUTOR: 
    • Hina
  •  OBJAVLJENO: 
  • 01.09.2019. u 14:27
Zagreb, 220219.
Hrvatska vatrogasna zajednica, Selska cesta 90a.
Konferencija za medije povodom odluke Vlade kojom je Slavko Tucakovic imenovan za glavnog vatrogasnog zapovjednika Hrvatske. Od pocetka 2019. godine Hrvatska vatrogasna zajednica preuzela je sve poslove iz djelokruga rada vatrogastva te æe od prvog sijecnja 2020. godine postati sredisnji drzavni ured za vatrogastvo. Na konferenciji je sudjelovao predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Ante Sanader.
Na fotografiji: predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Ante Sanader.
Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
Željko Puhovski / CROPIX

Ante Sanader

Izaslanik predsjednika Sabora, saborski zastupnik Ante Sanaderrekao je u nedjelju u ludbreškom svetištu Predragocjene Krvi Kristove da je odgovornost političara atmosferu beznađa koja se stvara u hrvatskom društvu, pretvoriti u atmosferu perspektive jer su Hrvati bili sposobni pobijediti u težim i neizvjesnijim okolnostima.
Ante Sanader, saborski zastupnik i politički tajnik HDZ-a, kao izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića, bio je na središnjem misnom slavlju "Dana ludbreške Svete nedjelje", a u izjavi novinarima poručio je da svi oni koji se bave javnim poslom moraju prije svega biti odgovorni.
Uloga državnika i političara je izvršavati i poštivati želje naroda kojem se služi. Služenje narodu, a ne oholost i bahatost, arogancija, moraju biti osobine pravih narodnih predstavnika, rekao je.
"Za realizaciju toga itekako nam je potrebna molitva i zagovor našoj nebeskoj zaštitnici, zato smo smo danas ovdje da bi zajedno i pojedinačno uputili svoje molitve Predragocjenoj Krvi Kristovoj", poručio je Ante Sanader iz ludbreškog svetišta.
Naglasio je i kako je odgovornost osoba u javnom život atmosferu beznađa koja se 'stvara u našem društvu, pretvoriti u atmosferu perspektive, unatoč svim donositeljima loših vijesti'.
"Naš narod bio je sposoban pobijediti u težim i neizvjesnijim okolnostima od ovih", dodao je saborski izaslanik Ante Sanader.
Podsjetio je koliko je Crkva i vjera u prošlosti bila važna za opstanak hrvatskog naroda, i poručio da je vjera i molitva danas važna za zajedništvo hrvatskog naroda, za očuvanje naših tradicionalnih vrijednosti te za međusobno poštivanje i uvažavanje

Nema komentara:

Objavi komentar