utorak, 24. rujna 2019.

U KOLINDINOM KOKOŠINJCU PIJETLOVI NE KUKURJEĆU

POJAŠNJENJE IZ NEW YORKA

DAČIĆ SE HVALI SUSRETOM S KOLINDOM, PANTOVČAK BRZO REAGIRAO 'Sreli smo se na hodniku. Ako predsjednica nekog pozdravi, to nije bilateralni sastanak'

    AUTOR: 
    • Jutarnji.hr
  •  OBJAVLJENO: 
  • 24.09.2019. u 14:15

September 23, 2019, New York, New York, United States of America: Kolinda Grabar-Kitarović, Croatian President during a meeting with Antonio Guterres United Nations Secretary-General at United Nations Headquarters in New York in the United States on Monday, 23 September., Image: 472717651, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press
Profimedia, Zuma Press

Kolinda Grabar-Kitarović



Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović danas je izvijestila medije o svojim sastancima sa svjetskim čelnicima u New Yorku uoči početka Opće skupštine Ujedinjenih naroda. Isto je učinilo i srbijansko ministarstvo vanjskih poslova koje je navelo da se ministar Ivica Dačić kratko susreo s hrvatskom predsjednicom, što u priopćenju iz Ureda predsjednice nije bilo navedeno.
Kako su hrvatski mediji prenijeli informaciju da su se Grabar-Kitarović i Dačić susreli u New Yorku, iz Ureda predsjednice htjeli su dodatno objasniti o kakvom se susretu radilo.
"U New Yorku nije održan bilateralni sastanak hrvatske predsjednice i srbijanskog ministra vanjskih poslova Ivice Dačića. Hrvatska je delegacija srbijansku delegaciju srela na hodniku, kao i desetke drugih", poručuju.
"Ako predsjednica nekog pozdravi, to nije bilateralni sastanak", prenosi N1 reakciju Ureda predsjednice iz kojeg napominju da sastanka nije bilo niti je u planu.

Nema komentara:

Objavi komentar