subota, 14. rujna 2019.

ZAKUHALO MEU VLADAJUĆIMA


IZJAVA ANDREJA PLENKOVIĆA KOJA JE IZAZVALA BURNE REAKCIJE 'Nitko ne voli bahatost, ovo što radi je destruktivno, to se tako ne radi!'

Dubrovnik, 260816,
Drugi dan Dubrovnik Foruma-inicijativa tri mora. Na panelu Geopoliticki izazovi govorio je Andrej Plenkovic i ministar Miro Kovac.
Foto: Tonci Plazibat / CROPIX
Tonci Plazibat / CROPIX

Andrej Plenković i Miro Kovač

Kad jednom zastupniku i bivšem ministru kažeš takvo što, poručuješ zapravo da te nije briga za stranku
- Izjava šefa HDZ-a Andreja Plenkovića o tome da su Miro Kovač i njegov stav irelevantni za politiku HDZ-a i Vlade sasvim sigurno nije na razini koja se očekuje od jednog lidera. Među članovima stranke to nije dobro odjeknulo. Nitko ne voli bahatost - komentirao je u subotu jedan dugogodišnji član HDZ-a.
Plenković je, podsjetimo, dan nakon što je Kovač na RTL-u rekao da će se kandidirati na unutarstranačkim izborima i pobijediti, izjavio: “Njegov stav je za politiku HDZ-a i Vlade kompletno irelevantan. Točka. Dakle, on utječe na politiku HDZ-a isto kao i nekakav građanin Finske u Finskoj”. Plenković je tom prilikom na upit novinara hoće li mu neki u HDZ-u zamjeriti to što je rekao, uzvratio pitanjem: “A što to?”.
Ipak, zamjerki je bilo. Prvi je reagirao Davor Ivo Stier, još jedan budući Plenkovićev protukandidat za čelno mjesto u stranci, koji je iste večeri objavio komentar na Facebooku.
- Svaki član HDZ-a je važan. Nema tog člana koji je irelevantan, a još manje saborski zastupnik i predsjednik Vanjskopolitičkog odbora. HDZ nije vlasništvo jedne osobe. Sve članice i članovi imaju pravo odlučiti o budućnosti HDZ-a - naveo je Stier na Facebooku.
************************************************
GDJE DO ZLA BOGA NAĐU SVE TE LOPUŽE - DA VLADAJU TIM ZBUNJENIM MASAMA- KOJE SE RAĐAJU I UMIRU SAMO ZATO DA IH PREHRANJUJU ?!

Nema komentara:

Objavi komentar