petak, 14. listopada 2016.

DJEVOJČICA LUCIJA

KOMENTAR OVOG BLOGA 
U ovom društvenom ozračju ljudskih kontaminacija ,više se doista ne zna kome išta povjerovati. Tim više što Lucijin učitelj krije svoj telefon od javnosti kao zmija noge.
Dok djevojčicu, kao da najviše zastupa gospođa iz državne ustanove ,koja se brine o zaštiti prirode, Anju Malbaša Čabo ne može se nikako dobiti niti putem informacijskog broja 11888, gdje proizlazi kao nepoznata osoba.
Naivni svijet koji se posve oslanja na provjerljive podatke Jutarnjeg Lista , o svemu tome biva, pored djevojčice Lucije, naj veća žrtva. Do mjere da se instantno smetnuje desetine ili stotitine tisuća Lucijinih generacija , koje svakodnevno i doslovno umiru od gladi; i to u jednoj svirepoj globali koja je dostigla tenološke uvijete, u kojima se bacaju na smetlišta basnoslovne količine ljudskih dobara , koja ne mogu biti pristupačna toj djeci, niti njihovim ubogim roditeljima.
Jeli moguće da se, iz tog društvenog horora, ne može izdvojiti jedan ljudski zdravi razum, koji će povratiti čovjeka iz naglavog stanja na njegove dostojanstvene noge, i preuzeti vlastitu sudbinu u svoje ruke !?
www.severinomajkus.com

Nema komentara:

Objavi komentar