ponedjeljak, 17. listopada 2016.

IGRE PRIJESTOLJA NA VRHU HRVATSKOG MOSTA

PROPALA SJEDNICA

NEOBIČAN POKUŠAJ IZVLAČENJA: ZAŠTO MOSTOVCI NISU DOŠLI NA SJEDNICU SABORSKOG ODBORA 'Stručna služba je pozive emailom poslala izvan radnog vremena!'

    AUTOR: 
    • Jutarnji.hr
  •  OBJAVLJENO: 
  • 17.10.2016. u 17:50
Zagreb,171016.
Trg svetog Mark.
Nastavak sjednice Hrvatskog sabora na kojoj bvi se trbalo imenovati pravobranitelja za osobe s invalidnoscu. Takodjer bi se trbalo raspravljati o priojedlogu zakona o financiranju izborne promidzbe i politickih stranaka.
Na fotografiji: predsjednik Sabora Bozo Petrov .
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
Damjan Tadić / CROPIX
Nakon što je u ponedjeljak u Hrvatskom saboru propala sjednica Odbora za zakonodavstvo jer se na njoj nije pojavio nitko od predstavnika predlagatelja točaka dnevnog reda, a riječ je o Mostu nezavisnih lista, iz saborske je Službe za medije stiglo pomalo neobično priopćenje kojim se nastoji opravdati mostovce, koji su se u prošlom sazivu Sabora u niz navrata znali hvaliti kako su, za razliku od nekih drugih, uvijek prisutni na sjednicama.
- Sjednica Odbora za zakonodavstvo sazvana je u petak, 14. listopada u kasnim večernjim satima, a pozivi su elektroničkom poštom poslani članovima Odbora nakon završetka sjednice Sabora, samim tim i nakon završetka radnog vremena, navodi se u priopćenju iz Sabora.
- Kako stručna služba Odbora nije imala pojedinačne kontakte predstavnika predlagatelja zakona, pozivi im nisu niti mogli biti upućeni.  Iz navedenog je jasno da predstavnici predlagatelja zakona nisu pravovremeno zaprimili pozive te stoga nisu niti mogli nazočiti sjednici Odbora za zakonodavstvo., zaključuje se u priopćenju.

Nema komentara:

Objavi komentar