nedjelja, 29. ožujka 2015.

SPIN DOKTORI ZLOKOBNE SOCIJALDEMOKRATSKE LJEVICE

SPASITELJ LJEVICE?

INTERVJU S IVICOM PANČIĆEM 'Izbor između SDP-a i HDZ-a je kao da biraš između kuge i kolere'

  • Darko Tomaš/CROPIX
Objavljeno: prije 1 h i 29 min
Želja mi je vratiti povjerenje ljudi u ideju građanske ljevice, ali ne želim biti lider. Može li to biti Josipović, tek ćemo vidjeti
Dr. sc. Ivica Pančić (47) nedavno je u rodnom Vukovaru osnovao Inicijativu za spas hrvatske ljevice. Njegova je politička akcija privukla uglednike iz Vukovara i obližnjeg Iloka, a na čelu gradskih foruma ova dva grada su bivši SDP-ov saborski zastupnikPetar Bošnjaković i predsjednik Gradskoga vijeća Iloka, također bivši SDP-ovacŽeljko Sladetić. Pančić, inače doktor političkih znanosti, dva je mandata bio saborski zastupnik SDP-a (2004. - 2011.), a javnost ga najviše pamti kao ministra branitelja iz Domovinskoga rata. Ovu je dužnost u Vladi pokojnoga Ivice Račanaobnašao 2000. - 2003. godine. Prvi je politički uglednik koji je još 2010. godine napustio SDP, ne skrivajući neslaganje s putem kojim je krenula njegova dotadašnja stranka na čelu sa Zoranom Milanovićem. Zadnje je dvije godine zaposlen u Uredu za zdravstvo grada Zagreba
    *************************************************************************************
KOMENTAR OVOG BLOGA
"Osobno nemam nikakvih pretenzija da baš ja budem nekakav spasitelj ili lider. Mogu samo pričati, a mislim da imam nešto vjerodostojnosti i na taj način pripomoći tome procesu stvaranja jedinstvene političke platforme ujedinjene ljevice. Jer bez udruživanja nema nikakvih šansi na predstojećim izborima. Ovo što pokušavam pokrenuti je, nadam se, jedan pozitivan šok da se svi slobodnomisleći ljudi, kojih u Hrvatskoj ima dosta, trgnu. Trebaju postati svjesni da je realno stvaranje i nečega što bi predstavljalo treću opciju."
                                                          *****
Neka nova hrvatska ljevica tek je zlokobna bajka u zemlji općeg rasula, tim više što u opće ne zadire u njenu samu srž 19. stoljetnog znanstvenog socijalizma, već se držite kao pijan reformtorskog plota, kojeg je za vas  popločila Druga internacionala fiktivnom računicom da su 2x2=5, odvodećI čovječanstvo u 20.stoljetno stratište milijune njegovih nedužnih žrtava.
Sram vas bilo spin doktori poganskog društva, koji lovite svoju vladarsku sreću u njegovim krvavim baruštinama 20. stoljetne povijesti !
www.severinomajkus.com/blog

Nema komentara:

Objavi komentar