subota, 29. rujna 2018.

DRŽ'TE KRIMINALCA

PREDSJEDNIK HRVATSKOG SABORA

JANDROKOVIĆ 'Očekujem da se utvrdi tko je napao Pupovca i Miloševića. Je li napadu pridonijela radikalizacija društva? Ne znam sve pojedinosti o tome'

    AUTOR: 
  •  OBJAVLJENO: 
  • 29.09.2018. u 10:43
Zadar, 160918.
Predsjednik Hrvatskog Sabora Gordan Jandrokovic u posjetu je gradu Zadru i Zadarskoj zupaniji. Razgovarao je sa zadarskim gradonacelnikom Brankom Dukicem i sa zupanom Zadarske zupanije Bozidarom Longinom te obisao putnicke i teretne luke Gazenica.
Na fotografiji: Gordan Jandrokovic.
Foto: Jure Miskovic / CROPIX
CROPIX

Gordan Jandroković, predsjednik Hrvatskoga Sabora

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković osudio je u subotu napad na zastupnike SDSS-a Milorada Pupovca i Borisa Miloševića te poručio kako očekuje da se utvrdi tko je to počinio, koje su okolnosti i motivi. 
"Svaki oblik fizičkog nasilja je neprihvatljiv i naravno da ga treba osuditi, očekujem da se utvrdi tko je to počinio", rekao je Jandroković novinarima uoči Izbornog sabora HDZ-ove Zajednice branitelja Gojko Šušak.
"Ne znam sve pojedinosti o tome", uzvratio je na upit je li radikalizacija atmosfere u društvu dovela do napada na dvojicu zastupnika na zagrebačkom Dolcu, gdje su na njih u petak bačeni ostaci hrane.
"Ponavljam, bilo koji oblik nasilja prema bilo kojem od sudionika političkog i javnog života nije prihvatljiv. Vidim da to osuđuju svi, oko toga postoji konsenzus i organi gonjenja moraju pronaći one koji su to počinili. Očekujem da se utvrde sve okolnosti i motivi", izjavio je predsjednik Sabora
********************************************************
Vi, koji upravljate klero nacinalističkim ideologijama, patološkom mržnjom svega i sviju što nije hrvatsko,direktno ste odgovorni za sve sramote koje ste navukli na ovu jadnu i poniženu zemlju.

Nema komentara:

Objavi komentar