utorak, 25. rujna 2018.

INSTINKTIVNI PREDATORI

 ŠOKANTAN NAPAD USRED NOĆI Huligani šakama i bakljama napali radnike iz Srbije, ostali gosti hotela već pobjegli kući!

    AUTOR: 
    • Zadarski.hr
  •  OBJAVLJENO: 
  • 25.09.2018. u 14:42


Youtube/Screenshot



ZADAR - U ponedjeljak oko 22,15 sati u ulici Puta Gazića na Stanovima napadnuta su dvojica muškaraca u dobi od 30 godina. Na snimci nadzorne kamere koju je dobio Zadarski.hr vidi se kako dvojica muškaraca pokušavaju ući u zgradu gdje su imali smještaj, a s leđa im prilaze četvorica nepoznatih muškaraca. Kako saznajemo, napadnuti su radnici iz Srbije angažirani na demontaži skele s teniskog igrališta na Višnjiku.
Kao što se vidi na snimci, radnici su htjeli ući u zgradu u kojoj su imali smještaj kad su ih s leđa zaskočila dvojica muškaraca. Počeli su ih udarati nogama, a jedan od napadača je zapalio baklju. Nakon nekoliko trenutaka napadači su pobjegli, a baklju bacili prema radnicima. Baklja se odbila od zgrade i otkotrljala pod automobil Škoda karlovačkih registracijskih oznaka parkiran ispred zgrade.  
Malo je nedostajalo da se zapali vozilo zbog baklje, no to se na sreću nije dogodilo.
Incident je jako uznemirio stanovnike kvarta i obližnjeg hostela iz kojeg je nakon događaja otišlo četvero gostiju šokirani vandalskim napadom na dvojice radnika i ustrašeni za osobnu sigurnost. 
Prema neslužbenim informacijama, policija je tijekom utorka ujutro privela više osoba na obavijesne razgovore i među njima navodno sumnja na dvojicu počinitelja u dvadesetim godinama, odnosno napadače na radnike iz Srbije. Jedan od njih poznat je kao pripadnik navijačke skupine Tornado.

Nema komentara:

Objavi komentar