utorak, 5. svibnja 2015.

DRŽAVNIČKI SPINOVI

DAN POREZNE SLOBODE

RADITE LI ZA DRŽAVU VIŠE OD PROSJEKA? Izračunajte koliko dana radite za državu, a koliko za sebe!

  • Neja Markicevic / CROPIX
Autor:  Hina
Objavljeno: prije 2 h i 22 min
Ukupno porezno opterećenje radnika s prosječnom plaćom u Hrvatskoj je veće od 50 posto, što znači da prosječni hrvatski porezni obveznik radi za državu nešto više od pola godine ili točnije 181 dan, odnosno do 1. srpnja, pokazuje kalkulator za izračun osobnog tzv. Dana porezne slobode u Hrvatskoj, kojeg su osmislili i izradiliKrunoslav Gašparić i Robert Badurina iz Udruge poreznih obveznika "Lipa"
      ******************************************************************************************************
KOmentar ovog bloga 
Opet ti klasni spinovi obmanjuju stvaralačke mase, kako bi skrenuli pažnju sa Viška Vrijednosti, kojima parazitske klase, pod egidom Liberalne demokracije, danas otimaju preko 90% globalno-radničkog proizvoda.
Dali Država, kao organ te parazitske klase od toga sebi naplaćuje 50% , više ili manje, posve je sporedno za jednog osrednjeg proizvođača, koji je, svojim radom odgovoran za cjelokupni opstanak čovječanstva.
No, tom se društvenom parazitizmu, na žalost, dodatno nakalemljuju gotovo svi današnji ljevičarsko- reformatorski pokreti, uzvikujući: „Glasajte za nas“, sve kako bi obmanute mase skrenule sa njihove imperativne nužnosti konačnog jedinstva: „Glasajmo za sebe i dolazeća nam  pokoljenja za jedan opći ostojanstveni ljuski opstanak“. 
www.severinomjkus.com 

Nema komentara:

Objavi komentar