srijeda, 14. rujna 2016.

ČOVJEČANSTVO NA VELIKOJ PREKRETNICI

BOLESNA KANDIDATKINJA

UGLEDNI PATOLOG IZNIO UZNEMIRUJUĆE SUMNJE 'Treba provjeriti njezinu krv. Moguće je da je netko otrovao Hillary Clinton!'

    AUTOR: 
    • Antonija Handabaka
  •  OBJAVLJENO: 
  • 14.09.2016. u 20:11
Screenshot
Liječenje upale pluća obično dugo traje, no kako je do izlaska Amerikanaca na birališta ostalo samo 50-ak dana, Hillary Clinton vraća se u kampanju nakon jedva tri dana odmora.
To je riskantno, pogotovo u njezinim godinama, ali Clinton tvrdi da se dobro osjeća i spremna je na nastavak borbe protiv Donalda Trumpa. Kako bi primirio uzbunjene duhove, njezin stožer najavio je objavu novog liječničkog izvještaja o njezinu zdravlju. Demokratska stranka, dakako, skriva rasprave o njezinu potencijalnom nasljedniku u slučaju da zbog zdravlja ili nekog drugog razloga Hillary bude morala odustati od utrke.
Poznati i vrlo cijenjeni američki patolog Bennet Omalu izazvao je jake reakcije kada je na Twitteru pozvao suradnike Hillary Clinton da provjere je li možda otrovana. Neki su ga odmah napali zbog širenja teorija urote, no Omalu se branio navodeći kako “ne vjeruje ni njezinu protivniku Trumpu, ni ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu”.
“Treba provjeriti njezinu krv”, napisao je Omalu, poznat po tome što je otkrio kroničnu traumatsku encefalopatiju kod preminulih igrača američkog nogometa.

Nema komentara:

Objavi komentar