petak, 23. rujna 2016.

SVE VIŠE PRLJAVOG VEŠA


KUĆA ANGELINE I BRADA JE POPUT LUDNICE Dadilja priznala: 'Totalna anarhija! Vidjela sam njihovog sina (9) kako loče vino i vozi automobil!'

    AUTOR: 
    • Jutarnji.hr
  •  OBJAVLJENO: 
  • 22.09.2016. u 15:16
REUTERS
Tučem djecu na dnevnoj bazi. Također ih izgladnjujem. Čini se da je trik upalio - govorio je Brad Pitt 2011. godine u jednom talk showu. Naravno, njegove riječi su izgovorene s prizvukom šale, ali nakon raznoraznih prljavština koje su izašle u posljednja dva dana, više nitko nije siguran je li tada bio ozbiljan ili se samo šalio. Jer, ako je vjerovati Angelini Jolie i njezinim prijateljima, Brad je bio sve samo ne dobar otac. Stalno je pio, pušio travu, a njegovo prisustvo u blizini djece za Jolie je bilo poput elementarne nepogode.
**********************************************
Komentar ovog bloga
 Kakva jedinstvena koincidentnost, kojom se pruža prilika  globalnom sustavu na svome umoru -  režijom amphiteatarskog „ćujspanza“ na globalnoj sceni, čiju ulogu izvode njeni akteri Angelina i Pitt;   skretanjem pažnje sa jedne od najvećih društvenih kriza u povijesti ljudskog roda.
Već tjednima se traži karta više, kako bi se saživijelo sa još  jednim  pokoljem, koji, ostavlja iza sebe repriziranu dramu Romnovih četvoro ili šestoro nevinih duša.
Sve da se mimoiđe današnja društvena dramatična stvarnost.
Grcanja  dubokog blata u jednom zagubljenom krugu, materijalne i duhovne bijede, koju ostavlja iza sebe ekonomski tiranin nad svjetskim pauperiziranim masama. 

www.severinomajkus.com

Nema komentara:

Objavi komentar