nedjelja, 23. prosinca 2018.

RUGAO SE KOTAO LONCU

BIVŠI SAVJETNIK GRABAR-KITAROVIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE JANDROKOVIĆA 'Moraš biti velika faca da sa 808 preferencijalnih glasova postaneš šef Sabora'



Goran Mehkek/Ranko Šuvar / Cropix


ZAGREB - Nakon što je predsjednik Sabora Gordan Jandroković oštro napao potez bivšeg savjetnika predsjednice Kolinde Grabar Kitarović nakon što je smijenjen s te dužnosti, kratko se oglasio i sam Mate Radeljić.
- Tko o čemu, Gordan Jandroković i izbornom legitimitetu. Moraš biti velika faca da sa 808 preferencijalnih glasova postaneš predsjednik Sabora”, odgovorio je Mate Radeljić na Jandrokovićeve prozivke .
Podsjetimo, Radeljić je u priopćenju nakon smjene naveo da mu je agent SOA-e prijetio zaletavanjem automobilom u njega ukoliko bude radio protiv predsjednice nakon što ode iz njenog Ureda.
Jandroković ga je danas oštro napao.
- Neprimjereno je i neobično da jedan od savjetnika predsjednice dovodi u pitanje njenu odluku da ga razriješi. Ponaša se kao dužnosnik s izbornim legitimitetom, a imenovala ga je predsjednica. Njeno je pravo imenovati i razriješiti, poručio mu je šef Sabora.
***********************************************************
Tko stekne još u ranim danima spoznaju o vlastitoj krhotini, kao narođena  individua, postaje bolje disponiram da u svojim zrelim danima u sebi sagleda, - u jednom širem- klasnom kontekstu,  kao jednu opću  društvenu krhotinu…..

Nema komentara:

Objavi komentar