nedjelja, 16. prosinca 2018.

TOPLA ZAHVALNICA



Svim Snježanama , Marijanama, Anama, Vesnama.  Saši, Edi, Silvi, Zlatku, Željku, kao i ostalima koji su pridonijeli svojim skromnim i dragocjenim čestitkama,osobnim  participacijama, materijalnim  i moralnim prilozima ,  na „neuspjelom okupljanju Žutih Prsluka Pule“.  Tako slavno proglašenim od strane naše filistarsko buržujske  falange ; koji su svojim sumanutim manipulacijama pokušali da nas pomaknu sa javno objavljenog  mjetsta pulske Portarate.  Prepuštene  vlastitoj, korisnijoj, motoriziranoj i bučnoj Sananbuli  Djeda Mraza, njegovim  obmanutim darivanjima, naše jadne , izgladnjele i nevine djece.

Ovaj Blog ujedno koristi priliku za jedan
                        
                           OPĆI DRUŠTVENI APEL

Da se masovno pridružimo svjetskim zdravo umnim i radničkim masama, nezaposlenom  “višku rada“, umirovljenicima, studentima, analitičkim  znanstvenicima, lutajućim proleterima - u potrazi za korom kruha. Da pružimo ruku općem jedinsvtu svjetskim  skitnicima,  te postanemo najodgovornija društvena snaga za cjelokupan opstanak čovječanstva.
Svako da pronađe svoje stvaralačko radno mjesto, svoj dom, svoju privrženu aktivnost, vlastitu individualnu, familijarnu i društvenu sreću
Uključeno dotadašnju   parazitsku klasu, nametnutu birokraciju, nasilnu Državu i njenu oružanu klaonicu čovječanstva.
Da nakon milenijske ljudske žudnje za konačnim dostignućima materijalnog i duhovnog izobilja, Ćovjek, napokon korakne u svoju zasluženu sreću, besklasne, monolitnosti.
 I u civilni suživot  opće društvene suradnje.

Potvrdimo se i na idućim skupovima, sve glasnije, sve odlučnije  i sve masovnije!

Nema komentara:

Objavi komentar