petak, 4. prosinca 2015.

JOŠ GORIJI OD ........

PAKAO NA ZEMLJI

UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA: ISLAMSKOM DRŽAVOM HARA UŽASNA BOLEST Doslovno jede meso s ljudi, a razlog tome je bacanje leševa na ulicu

  • Twitter
  • isis.liveuamap.com
(1/2)
Objavljeno: prije 2 h i 16 min
Područje koje kontrolira Islamska država vjerojatno je najgore mjesto za život na cijelom svijetu. Stanovnicima 24 sata dnevno prijeti smrt od ruke krvoločnih terorista, žene su potpuno obespravljene i uglavnom se prodaju kao roblje, a malu djecu obučava se kao ratnike i tjera da ubijaju zarobljenike.
Teško je vjerovati, ali taj pakao na zemlji postao je još gori. Zbog odvratne prakse ISIS-ovih terorista da bacaju leševe na ulicu i zatim ih ostavljaju da istrule, teritorijem koji svojata Islamska država proširila se lišmanijska bolest, koja u nagorim oblicima izjeda meso, a može izazvati i smrt, piše Daily Mail.
Kurdski crveni polumjesec (pandan Crvenom križu) zabilježio je tijekom proteklih godinu dana više od 500 slučajeva izbijanja ove strahovite bolesti. Članica te organizacije Dilqash Isa o pojavi bolesti rekla je: "Odvratni postupci ISIS-a koji uključuju ubijanje nevinih ljudi i bacanje njihovih tijela na ulicu glavni su uzrok širenja lišmanijske bolesti."
Jedan kurdski borac također je komentirao: "Nismo znali za ovu bolest prije rata. Na bojištu smo gotovo četiri godine i ova se bolest pojavila na područjima Tal Hamisa, Hona i Qosa, koji su svi zahvaćeni sukobom."

                                *****************************************



POLITIKA I EKONOMIJADOBROTVORNA 'ZAKLADA'

Kako je lukavi Mark Zuckerberg sam sebi poklonio 45 milijardi dolara

  •  

Mark ZuckerbergIzvor: Reuters Reuters , Autor:Robert Galbraith
Vlasnik i osnivač Facebooka Mark Zuckerberg nije donirao 45 milijardi dolara u dobrotvorne svrhe. Možda je većina medija pisala o tome, ali to nije posve točno, piše portal Propublica.org. U priči koja je objavljena u suradnji s The New York Timesom, navodi se kako je Zuckerberg poklonio novac sam sebi i tako si stvorio velik i siguran investicijski potencijal uz sretnu okolnost da na svoje bogatstvo nikad neće morati platiti porez.

www.severinomajkus.com

Nema komentara:

Objavi komentar