subota, 24. prosinca 2016.

DOKLE ĆE JOŠ PADATI VELIKA AMERIKA ?!

SKANDALOZNI KOMETAR

NOVOGODIŠNJA ŽELJA TRUMPOVA SURADNIKA FRAPIRALA AMERIKU 'Barack neka umre od kravljeg ludila nakon seksa sa kravom'

    AUTOR: 
    • Jutarnji.hr
  •  OBJAVLJENO: 
  • 24.12.2016. u 17:26
Businessmen Donald Trump (L) and Carl Paladino speak during a pro-gun rally at the Empire State Plaza in Albany, New York, April 1, 2014. REUTERS/Hans Pennink (UNITED STATES - Tags: POLITICS BUSINESS) - RTR3JIPP
REUTERS
Jedan američki besplatni tjednik napravio je anketu među utjecajnim Amerikancima s jedinom jedinim pitanje - što očekuju u 2017. godini. U moru pozitivnih poruka, pronašla se i jedna koja je šokirala cijelu javnost.

- Volio bih da Barack Obama dobije kravlje ludilo nakon što je uhvate u seksualnom odnosu s kravom. Neka umre prije suđenja i bude zakopana kraj Valerie Jarrett (savjetnica Baracka Obame). Što se tiče Michelle Obame, želja mi je da opet bude muškarac i vratio se u bespuću Zimbabvea, gdje će udobno živjeti u pećini s gorilama...

Ovaj šokantni komentar došao je od čovjeka pod imenom Carl Paladino, inače poznatog njujorškog investitora i bliskog suradnika Donalda Trumpa. Ono što zabrinjava je i činjenica da je Paladino, od trenutka kada je Trump izabran, vrlo čest gost Trump Towera.

Ove riječi ipak nisu iznenadili bolje poznavatelje prilika u new Yorku, budući da ovo nije prvi put da Paladino rasistički vrijeđa. Prije šest godina kada je bio u kampanji za guvernera New Yorka još uvijek Prvu damu SAD-a nazvao je prostitutkom.

Lavina negativnih komentara nakon ovih skandaloznih izjava iz 'Buffala' nisu previše dirnuli Paladina, koji je poslije objasnio da njegove izjave nisu rasističke.

Nema komentara:

Objavi komentar