petak, 23. prosinca 2016.

KRAJ SLOBODE KRETANJA ?

KRAJ SLOBODE KRETANJA?

MASOVNI NAPAD DESNICE NA OTVORENE GRANICE Farage: 'Schengen će morati nestati!' Le Pen: 'Moramo ga prekinuti!' Grillo: 'Kriza je van kontrole!'

    AUTOR: 
    • Jutarnji.hr
  •  OBJAVLJENO: 
  • 23.12.2016. u 16:45
Handout wanted poster released on December 21, 2016 and acquired from the web site of the German Bundeskriminalamt (BKA) Federal Crime Office shows suspect Anis Amri searched in relation with the Monday's truck attack on a Christmas market in Berlin. The text reads: 'Terrorism. Attention! The person could be violent and armed. Reward up to 100,000 euro.' REUTERS/BKA/Handout via Reuters ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. EDITORIAL USE ONLY.FOR EDITORIAL USE ONLY. NO RESALES. NO ARCHIVES
REUTERS
Nakon što je u Milanu ubijen Anis Amri, osumnjičeni za teroristički napad na Božićnu tržnicu u Berlinu, europski desničari podigli su se na noge i iskorištavaju taj događaj kako bi kritizirali politiku otvorenih granica u Europskoj uniji.
- Dakle Anis Amri je ušao u EU kao tražitelj azila, počinio teroristički napad u Njemačkoj i odputovao u Italiju, napisao je vođa nizozemsje krajnje desne Slobodarske stranke Geert Wilders na Twitteru.
- I onda je zatvaranje granica loša ideja?, napisao je Wilders, čije statove dijele i francuska predsjednička kandidatkinja Marine Le Pen, bivši vođa britanskog UKIP-a Nigel Farage i čelnik talijanskog pokreta Pet zvjezdica Beppe Grillo.
- Ako je muškarac ustrijeljen u Milanu ubojica iz Berlina, onda je schengensko područje dokazani rizik po sigurnost građana. Morat će nestati, napisao je Farage.
- Bez trajnih nacionalnih granica, Francuska i njezini susjedi prisiljeni su doznati da je naoružani i opasni džihadist lutao po našem teritoriju tek nakon što je već otišao, izjavila je Le Pen.
- Ponavljam svoju predanost vraćanja punog nadzora nad francuskim granicama, i zaustavljanju schengenskog sporazuma, kazala je.
Beppe Grillo također smatra kako schengen treba 'preispitati'.
- Suludo je da se dvojica običnih policajaca nađu u opasnosti i da se moraju nositi s teroristom kojeg traži pola Europe. Problem je rezultat izbjegličke krize koja je van kontrole, rekao je Grillo.
*******************************************************

"Ma dajte, molim vas"
A kada su ti Mokri Purani čovječanstva poznavali slobodu kretanja, ukliješteni u toru klasne zvjeradi, koja hara tisuća godišnjom erom, ovom lijepom Planetom ?! 
www.severinomajkus.com 

Nema komentara:

Objavi komentar