ponedjeljak, 9. studenoga 2015.

"RESETIRANJE" POSTIZBORNE HRVATSKE

RESETIRANJE HRVATSKE

GLOBUSOV EKSKLUZIVNI IZVJEŠTAJ IZ MOSTA Otkrivamo tko je čovjek iz sjene koji je osmislio cijeli projekt i što misle o Karamarku i Milanoviću: 'Ne mogu udovoljiti našim zahtjevima, prije će koalirati međusobno nego s nama...'

Objavljeno: prije 1 h i 47 min
Globusov reporter razgovarao je s vodećim ljudima Mosta, koji je u četiri godine od malene inicijative postao glavna snaga takozvane treće opcij.
                                           *****
Prekid s Marijanom Puljak? “S Marijanom smo razgovarali punih godinu dana, a iako su oni tek sada s time izašli u javnost, razlaz se dogodio puno ranije. Marijana je zaključila da ne želi surađivati s potrošenim političarima. Pokušao sam joj objasniti da su Prgomet i Lovrinović uspješni u svojim profesijama i mogu nam pridonijeti jer situacija u zemlji traži što širu platformu.”

Ponešto drukčiju kronologiju događaja od Petrova ima i Marijana Puljak. “Dugo smo pregovarali, a iako smo se činili kao prirodni spoj, ispostavilo se da na drukčiji način pokušavamo doći do istog cilja. Mi smo inzistirali na ozbiljnom gospodarskom programu, dokumentu koji će svi koji nam se pridruže morati prihvatiti kako poslije ne bi bilo različitih interpretacija”, kaže Puljak. Ističe kako nisu željeli široku koaliciju s istrošenim političarima.
  **********************************************************************************************
"Mi smo inzistirali na ozbiljnom gospodarskom programu, dokumentu koji će svi koji nam se pridruže morati prihvatititi kako poslije ne bi bilo različitih interpretacija", kaže Puljak . ističe kako nisu željeli koaliciju sa istrošenim političarima.  (!)
Autor ovog bloga, po prvi se puta u poznatoj povijesti Balkana susreće jednim sličnim, tako reči, nadprosječnim stavom, i zbog čijeg nedostatka ovo podneblje biva duboko obraslo društvenim korovom politikanerskog nitkovluka koji je posve razorio ovu zemlju.
Nadati se više čuti od gospođe Mirijane Puljak i njenih  misli.
www.severinomajkus.com 

Nema komentara:

Objavi komentar