nedjelja, 15. studenoga 2015.

TKO ĆE U BANSKE DVORE

TKO ĆE U BANSKE DVORE?

VELIKI OPTIMIZAM U SDP-u, IMAJU ČAK 70 SIGURNIH POTPISA? Tvrde da su dobili Bandića i tehničku podršku Glavaša i da im fale samo četiri ruke

  • Ronald Goršić/CROPIX
Objavljeno: prije 4 h i 3 min
Prema tvrdnjama SDP-a sada im za formiranje vlade nedostaju četiri mandata Mosta, koje žele pridobiti.
SDP sve je bliže sastavljanju Vlade, kako nas neslužbeno uvjeravaju bliski suradnici premijera Zorana Milanovića.
Dok je jučer na Plitvicama trajala klauzura Mosta, Milanović je uz već spominjane partnere za novi mandat, na svoju stranu, tvrde u SDP-u, uspio pridobiti i zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, a i HDSSB će, kažu nam, podržati njegovu Vladu.

Tehnička potpora

Jedan premijerov suradnik rekao nam je jučer kako će koalicija Hrvatska raste dobiti i dva potpisa kandidata Bandićeve stranke rada i solidarnosti, a da HDSSB neće formalno dati svoj potpis, ali će tehnički poduprijeti lijevo-liberalnu Vladu u Saboru jer im suradnja s Karamarkovim HDZ-om nikako nije prihvatljiva.
To bi, doznajemo, zadovoljilo i ostale koalicijske partnere, poput SDSS-a i Milorada Pupovca, teVesne Pusić i HNS-a koji su izričito odbijali svaku mogućnost koaliranja s Glavaševim HDSSB-om. Izvori bliski zagrebačkom gradonačelniku kažu nam da je točno da je Bandić imao razgovore, ali s jednom i drugom stranom, te da se obećao i Milanoviću i Karamarku. Bandić će, kaže nam njegov bliski suradnik, čekati do zadnjeg trena i prikloniti se onoj opciji koja bude bliža sastavljanju Vlade.
          ***********************************************************************
Komentar ovog bloga 

Udružio bi se Milanović i sa vanzemaljcima, u patološkoj žudnji za vlašću nad zagubljenim hratskim žiteljstvom, kojeg možeš potezati za nos do mile volje,  pretpostavkom da se što bolje očuva njegova raspadajuća plemenska bačva srednjevjekovlja. 

www.severinomajkus.com 

Nema komentara:

Objavi komentar