petak, 29. srpnja 2016.

CIJENJENIM ČITATELJIMA OVOG BLOGA (1)

Hrvatska je javnost danas upoznata da je u ovoj maloj zemlji, od jedva  preko 4 milijuna stanovnika, registrirano nešto više od 300 političkih stranaka.
Bez drugog, Hrvatska je  barem  u nečemu svjetska vodilja.
Drugo je pitanje: koliki je potencijal političke svijesti sabijen u svim tim strankama, ili u svakoj napose.
Upravo se dovršuje 10 godina od kako je ovaj blog pokrenuo inicijativu za osnutak , dakle, još jedne stranke; jedinstvene po svom teoretskom i praktičnom programu, kojim bi se nazvala SRS, ( Stranka Revolucionarnog Socijalizma ).
Utemeljena na Znanstveno Revolucionarnom Socijalizmu Marxa-Engelsa - De Leona, i na principima Prve Internacionale. Čitateljima ovog bloga pruža se široki dijapazon na sva njihova pitanja: t.j. po čemu bi se jedna takva stranka ,u svojoj cjelovitoj biti teorije i prakse, razlikovala od svih ostali stranaka.
Bitno bi bilo da do takvih pitanja doista dođe, odnosno, dali je suvremeni svijet, Hrvatska napose, sazrela da se iz njene utrobe porode takva pitanja., koja su u toku deset najturbulentnijih godina u povijesti ljudskog roda, posve nedostajala.  Ne samo ovdje ,već i na čitavom tlu našeg starog  kontinenta Europe, kao rodne domovine devetnaesto stoljetnog Znanstveno Revolucionarnog Socijalizma.
Stoga, ovaj će blog ostati i dalje širom otvoren za sva pitanja i prijedloge, bili oni usmjereni vlastitm suglasijem ili protivno, uobliku vašeg komentara

ili  email : sevmajkus@inet.hr  

Nema komentara:

Objavi komentar